Arkistosta vuodelta 2010

PAVEn edustusjoukkueen kausi käynnistyi lauantaina talvipiirisarjan ottelulla Harjamäen Terästä vastaan. PAVE vei Iisalmen jalkapallohallissa pelatussa ottelussa voiton maalein 6–3 (5–1).

Ottelun alku meni täysin kotijoukkueen tahdissa, kun 25 minuutin pelin jälkeen taululla oli jo lukemat 5–0. Maalien tehtailu tyrehtyi kuitenkin 31. minuutilla tulleen HarTen avausmaalin jälkeen. HarTe pääsi maalinsa myötä paremmin peliin mukaan.

Ottelun jälkimmäisellä puoliskolla PAVE ei saanut enää maalipaikkojaan hyödynnettyä. Vierasjoukkue käytti tehokkaammin paikkansa ja teki toisella puoliajalla vielä kaksi maalia. PAVEn viimeisen maalin laukoi 58. minuutilla Antti Kauppinen täydentäen näin hattutemppunsa.

PAVEn maalissa torjunut Kasperi Korhonen joutui toisella puoliajalla ensimmäistä enemmän töihin ja suoriutui tehtävästään hyvin.

Kauppisen lisäksi keltapaidoista onnistuivat maalinteossa Aku Tuovinen kahdella maalilla ja Henry Luimula yhdellä osumalla.

Voitto oli PAVElle hyvä kauden avaus ja se antaa varmasti lisäpuhtia joukkueen harjoituksiin. Seuraava PAVEn talvipiirisarjaottelu on Iisalmessa la 20.2. Warkaus JK:n B-junioreita vastaan.

PAVE - HarTe 6-3 (5-1)   (2 x 40min)

1-0 3min Luimula (Kalanti)
2-0 18min Kauppinen (Ollikainen)
3-0 20min Kauppinen (Tuovinen)
4-0 24min Tuovinen
5-0 25min Tuovinen (Antikainen)
5-1 31min HarTe
5-2 49min HarTe