Arkistosta vuodelta 2015

PAVEn kauden ensimmäinen ottelu pelattiin lauantaina jalkapallohallissa, kun vastustajana oli avauspelissä Rautavaaran Raiku. Voiton kirjasi kotijoukkue tuloksella 2-1 (2-1).

Ottelun maalit nähtiin ensimmäisellä puolikkaalla. Raiku meni 0-1-johtoon vartin kohdalla läpiajon tuloksena. Antti Kauppinen laukoi sitten PAVEn tasoihin kulmapotkun jälkitilanteesta 22. minuutilla ja 35. minuutilla Petri Kalanti ampui kotijoukkueen johtoon maalinedustalta rajaheiton jälkeen.

Enemmän maaleja ei enää tehty, vaikka maalipaikkoja syntyikin jokunen molemmille. Ottelu oli melko tasaista puurtamista, mutta PAVE oli lopulta hieman parempi.

Molemmat joukkueet pelaavat ensi suvena Itä-Suomen Nelosessa ja kohtaavat vielä myös piirin talvisarjassa.

Seuraava keltapaitojen ottelu on lauantaina 24.1. jalkapallohallilla, kun vastaan saapuu myös Neloseen noussut WJK/Klubi Akatemia Varkaudesta.

PAVE – Raiku 2-1 (2-1)   (2 x 40min)

0-1 15min Raiku
1-1 22min Kauppinen
2-1 35min Kalanti