Arkistosta vuodelta 2022
kuva

PAVE saalisti kauden avausvoiton LehPa/2:n kustannuksella.

PAVE otti kauden avausvoiton, kun perjantaina Kankaan montussa joukkue kaatoi LehPa/2:n maalein 3–1 (1–0). Maalintekijöinä toimivat Tuomas Halonen (2) ja Joni Rytkönen.

Tapahtumarikkaassa pelissä vierasjoukkue joutui kahden miehen alivoimalle jo avauspuolikkaalla, kun kaksi pelaajaa katseli punaista korttia. Kuopion Elosta iisalmelaisia vahvistamassa ollut Rytkönen vei keltapaidat 1–0-johtoon 36. minuutilla.

Vastoin odotuksia kotijoukkue ei toisella jaksolla marssinutkaan helppoon voittoon, vaan vieraat pistivät hyvin kampoihin. He jopa kavensivat tilanteeksi 2–1 rangaistuspotkusta 66. minuutilla.

Toiselle jaksolle kentälle tullut Tuomas Halonen kuitenkin vei maaleillaan 47. ja 74. minuuteilla Veikot kotivoittoon.

Seuraavana PAVE matkaa kauden ensimmäiseen vieraspeliin, kun keskiviikkona 18.5. Kuopiossa kohdataan Zulimanit.

Eipä muuten päästy tässäkään ottelussa ilman sadetta. Alkuminuuteilla sadekuuro pyyhkäisi kentän yli, mutta onneksi aurinko saapui sen jälkeen kuivaamaan kentän ja yleisön.

PAVE - LehPa/2 3-1 (1-0)

1-0 36min Rytkönen
2-0 47min Halonen