Arkistosta vuodelta 2022

PAVE jäi pisteittä lauantaina Sankkurilla, kun vierasjoukkue AFC Keltik oli parempi maalein 1–3 (1–2).

Vieraat karkasivat kahden maalin karkumatkalle 21. ja 24. minuuttien osumilla. Eetu Marttila toi sitten isännät maalin päähän 43. minuutilla puskettuaan Miska Lappalaisen lähettämän vapaapotkun komeasti verkkoon.

Ainoastaan AFC Keltik onnistui sitten maalinteossa toisella jaksolla, kun joensuulaiset sinetöivät lukemat 1–3:een rangaistuspotkusta 64. minuutilla.

PAVEn sarja jatkuu tulevana torstaina kesän ensimmäisellä Ylä-Savon-derbyllä, kun Veikot matkustaa Lapinlahden Valio-Areenalle LaPa-95:n vieraaksi. Seuraava kotipeli on sitten 22.6., jolloin lumisateen keskeyttämä ottelu KJK:ta vastaan uusitaan.

PAVE - AFC Keltik 1-3 (1-2)