Arkistosta vuodelta 2007

Iisalmen Sanomat kirjoitti 21.5.2007 seuraavaa:

Aku-Pekka Mölsä
Iisalmi

Jalkapallon Kolmosen kahdella voitolla aloittanut PAVE Iisalmesta ei pystynyt sunnuntaina kasvattamaan voittoputkeaan. Sankariniemelle vastaan asettunut Lehmon Pallo nappasi PAVElta yhden sarjapisteen 0–0 päättyneessä ottelussa.

Ottelun taso ei noussut missään vaiheessa kovinkaan korkealle. Molempien joukkueiden puolustus pääsi helpolla. Kunnon maalintekopaikat olivat kortilla.

Ottelun paras tilanne osui PAVElle, kun peliä oli pelattu reilut 80 minuuttia. Päätuomari Hannu Kokkonen vihelsi iisalmelaisille rangaistuspotkun. Hannu Luttinen ampui pallon pilkulta poikkipuuhun.

Luttinen tuli vaihdosta kentälle toiselle puoliajalle Veli-Matti Räihän tilalle. Vaihto piristi PAVEn hyökkäyspeliä. PAVE oli lähellä johtomaalia toisen puoliajan alussa, mutta pallo kimposi sivuverkkoon.

LehPalla oli ottelun viime hetkillä mahdollisuus mennä johtoon, mutta LehPan pelaajan ampuma veto meni Juha Ovaskaisen vartioiman PAVE-maalin yli. Molemmat joukkueet saivat yrittää johtomaalia viimeiseen asti, sillä päätuomari Kokkonen antoi lisäaikaa peräti seitsemän minuuttia.

PAVE:n valmentaja Jussi Kukkonen ei ollut tyytyväinen pisteeseen.

– Tämä oli tappiotasapeli. Viimeinen terävyys puuttui. Meillä on ollut repaleinen viikko, joka näkyi pelissä.

PAVEn kaksi seuraavaa peliä on Zulimaneja ja Riverballia vastaan. Zulimanit on ollut Itä-Suomen piirin Kolmosen kestosuosikki jo vuosia. Kukkonen laskee Riverballin lohkon toiseksi ennakkosuosikiksi.

– Jos saamme yhteensä neljä pistettä näistä peleistä, niin Riverball pelin jälkeen valmentajan tukka leikataan kaljuksi kapteeniston toimesta, Kukkonen kertoi.

PAVE kohtaa Zulimanit kotonaan 31. toukokuuta. Riverballia vastaan PAVE pelaa vieraissa 8. kesäkuuta.