Arkistosta vuodelta 2007

PAVE - JIPPO/2 4-0 (2-0) 3-div

Iisalmen Sanomat kirjoitti pelistä 2.7.2007 seuraavasti:

Harri Antikainen
Iisalmi

Jalkapallon Kolmosessa pelaava iisalmelainen PAVE otti selkeän voiton joensuulaisesta Jipon kakkosjoukkueesta. Vierasjoukkue ei Sankariniemen kentällä päässyt juurikaan lähentelemään PAVEn maalia. Kotijoukkue puolestaan onnistui luomaan useita tilanteita ja hitusenkaan paremmalla viimeistelyllä taululla olisivat olleet runsaammat kuin 4–0 (2–0) -lukemat.

Kotijoukkue otti ottelun heti alussa haltuunsa. Kun peliä oli pelattu runsaat 11 minuuttia vierasjoukkueen maalivahti Mikko Hyttinen joutui poimimaan ensimmäisen kerran pallon selkänsä takaa.

Maali syntyi, kun pallo pelattiin oikealle laidalle nousseelle Juha Rothille. Roth antoi pallon takaviistoon ja Riku Venäläinen pääsi tälläämään 16 metristä ensimmäisen osuman.

Venäläinen oli asialla myös 30 minuutin kohdalla tulleessa 2–0 -maalissa, mikä oli lähes edellisen toisinto, mutta tällä kertaa Venäläinen pääsi laukomaan rangaistuspilkun tuntumasta Rothin keskityksen sisään.

Toisella jaksolla PAVE painoi lisää höyryä ilman vaihtomiehiä pelanneen Jipon kenttäpuoliskolle. Kolmannen osuman lirutti Marko Kärkkäinen, kun ottelua oli pelattu 67 minuuttia. Kärkkäinen pääsi Aku Tuovisen loistokeskityksestä kasvokkain maalivahti Hyttisen kanssa ja sai hieman huonollakin osumalla palloon lisättyä joukkueensa johtoa.

Ottelun loppulukemat 4–0 pääsi viimeistelemään 82 minuutin kohdalla vaihdosta peliin mukaan tullut Timo Ryynänen, joka sai pitkän avauksen ja roikotti pallon upeasti ylitse vastaan tulleen maalivahti Hyttisen.

Ryynänen pääsi vaihdosta kentälle viimeiseksi 15 minuutiksi, hän osoitti pirteitä otteita ja hakeutui hyvin useisiin tilanteisiin. Huono viimeistely vaivasi häntäkin muun joukkueen tapaan.

PAVEn valmentaja Jussi Kukkonen oli tyytyväinen rutiinivoittoon.

– Tämä oli rutiinivoitto. Ei ollut parasta PAVEa, mutta pitää olla tyytyväinen, sillä vastustaja ei tainnut saada yhtä läpiajoa lukuunottamatta yhtään maalintekotilannetta aikaiseksi. Toinen hyvä seikka oli se, että saimme luotua hyvin tilanteita. Maaleja olisi kuitenkin pitänyt pystyä tekemään enemmän.

– Saimme tässä ottelussa annettua peliaikaa myös loukkaantumisista toipuneille Mikko Tervoselle ja Pasi Korhoselle, Kukkonen mainitsi.Harjoitusottelu
AC BARCA PAVE
La 06.06.20 klo 14:00
Vartiala, Riistavesi
01.02.20 - Harjoitusottelu
PAVE 1 : 4 Kuopion Elo
1 : 4
|

Arkisto (otteluraportit)

Powered by mod LCA