UEFA Playmakers

otsake

Nyt on 5–8-vuotiaiden tyttöjen mahdollista kokeilla jalkapalloa aivan uudella mielenkiintoisella tavalla, kun UEFA Playmakers -harjoitukset jatkuvat kolmen yläsavolaisen jalkapalloseuran yhteistyönä. Syksyn 2021 UEFA Playmakers -harjoitukset käynnistyvät 14.8.

UEFA Playmakers harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin monelle tutun Disneyn Frozen-tarinan kautta, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia, sosiaalisia sekä jalkapallotaitoja sekä innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, LaPa-95:n ja PAVEn kanssa ja se toteutetaan lauantaisin klo 10-11 Iisalmen Liikuntahallilla tai sään salliessa Iisalmen Kankaan Liikuntapuiston tekonurmella. Syksyn ryhmän ensimmäiset harjoitukset pidetään 14.8.2021.

Ilmoittautuminen tapahtuu Klubi-36:n nettisivujen lomakkeella: LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN

Toimintaa tukevat Disney, UEFA ja Suomen Palloliitto.

otsake

Harrastejalkapallon vuorot

Talvikausi 2021-22 alkaa 11.11.

Vuoro torstaisin klo 16.45-17.45 jalkapallohallissa.

Logo