UEFA Playmakers

otsake

Nyt on 5–8-vuotiaiden tyttöjen mahdollista kokeilla jalkapalloa aivan uudella mielenkiintoisella tavalla, kun UEFA Playmakers -harjoitukset starttaavat kolmen yläsavolaisen jalkapalloseuran yhteistyönä.

UEFA Playmakers harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin monelle tutun Disneyn Frozen-tarinan kautta, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia, sosiaalisia sekä jalkapallotaitoja sekä innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, LaPa-95:n ja PAVEn kanssa ja se toteutetaan lauantaisin klo 10-11 Iisalmen Liikuntahallilla ja myöhemmin keväällä, sään salliessa Iisalmen Kankaan Liikuntapuiston tekonurmella. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 17.4.2021.

Harjoituksia pidetään kevään ja alkukesän aikana yhteensä 10 kertaa. Toiminta maksaa 20 euroa. Ilmoittautuminen tapahtuu Klubi-36:n nettisivuilla olevalla lomakkeella: LINKKI ILMOITTAUTUMISSIVULLE

Toimintaa tukevat Disney, UEFA ja Suomen Palloliitto.

Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers -harjoituksiin! 😊

Lisätietoa toiminnasta:

  • Klubi-36 Marko Pesonen, marko.pesonen(ät)klubi36.fi, p. 044 559 3064
  • PAVE Tommi Röntynen, tommi.rontynen(ät)paveiisalmi.net, p. 044 081 7825

 

otsake

Harrastejalkapallon vuorot

Talvella 2020-21 vuoro jalkapallohallissa torstaisin klo 16.30-17.30

Logo