Koris on täällä taas!

Nyt voi Iisalmessa jälleen harrastaa koripalloa. Perinteikäs iisalmelainen palloiluseura PAVE otti vuonna 2014 lajikseen myös koripallon.

Tällä hetkellä toiminnassa on kuntokorisryhmä.

Ajankohtaista

26.8.20 - Kuntokoris jatkuu 31.8. alkaen. Lue lisää

Kuntokoris

Aikuisten kuntokoriksen naisten ja miesten sekaryhmän syyskausi 2020 alkaa 31.8. Vuoro on maanantaisin Kangaslammin koulun salissa klo 18.00-19.30.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa harjoittelemaan ja pelaamaan. Mukaan ovat tervetulleita niin entiset ryhmäläiset kuin uudetkin harrastajat - sekä vasta-alkajat että jo enemmän lajia harrastaneet. Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät ja sisäliikunta-asu, juomapullo kannattaa olla myös mukana.

Ryhmällä on pieni kausimaksu (ilmotetaan myöhemmin), jolla katetaan salivuokran kuluja. Tutustumassa voi käydä ilman maksua. Alaikäraja on 16 vuotta. Tarvittaessa kysymyksiä liittyen ryhmän toimintaan voi esittää osoitteeseen koris(ät)paveiisalmi.net.

Huom. Jokainen ryhmäläinen osallistuu kuntokorikseen omalla vastuullaan ja vastaa omasta vakuutuksestaan.

Erityisohjeistus pandemia-aikana:

  • Vuorolle ei pidä tulla, mikäli sinulla on pieniäkään sairauden oireita.
  • Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen vuoron.
  • Niistämistä, yskimistä ja aivastamista kentällä on vältettävä. Jos on yskittävä tai aivastettava, se on tehtävä hihaan tai paidan sisään.
  • Kasvojen tarpeetonta koskettelua käsillä on vältettävä. Hiki kasvoilta on pyyhittävä paidan liepeellä, hihalla tai henkilökohtaisella pyyhkeellä (suositeltavaa ottaa mukaan).
  • Jokainen osallistuu vuorolle omalla vastuullaan.

Yhteystiedot

sähköposti: koris(ät)paveiisalmi.net

Yhteyshenkilö:
Tiitta Tolonen, O5O 511 3637

TULE PELAAMAAN KORISTA!

takaisin ylös ↑