UEFA Playmakers

otsake

Nyt on 5–8-vuotiaiden tyttöjen mahdollista kokeilla jalkapalloa aivan uudella mielenkiintoisella tavalla, kun UEFA Playmakers -harjoitukset starttaavat kolmen yläsavolaisen jalkapalloseuran yhteistyönä.

UEFA Playmakers harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin monelle tutun Disneyn Frozen-tarinan kautta, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia, sosiaalisia sekä jalkapallotaitoja sekä innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, LaPa-95:n ja PAVEn kanssa ja se toteutetaan lauantaisin klo 10-11 Iisalmen Liikuntahallilla ja myöhemmin keväällä, sään salliessa Iisalmen Kankaan Liikuntapuiston tekonurmella. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 17.4.2021.

Toimintaa tukevat Disney, UEFA ja Suomen Palloliitto.

Päivitys 11.4.2021:Saimme runsaasti ilmoittautumisia ja kevään ryhmä on nyt täynnä. Jos mukaan ei ehtinyt tällä kertaa ilmoittautua, siihen on vielä myöhemmin mahdollisuus, sillä syksyllä toiminta järjestetään uudelleen Iisalmessa ja heinäkuussa Lapinlahdella. Seuraa siis seurojen ilmoittelua myöhemmin tänä kesänä!

 

otsake

Harrastejalkapallon vuorot

Keväällä 2021 vuoro jalkapallohallissa torstaisin klo 16.30-17.30

Logo