UEFA Playmakers

otsake

Taas on 5–8-vuotiaiden tyttöjen mahdollista kokeilla jalkapalloa mielenkiintoisella tavalla, kun UEFA Playmakers -harjoitukset jatkuvat yläsavolaisseurojen yhteistyönä myös tänä vuonna. Kevään 2022 UEFA Playmakers -harjoitukset käynnistyvät 23.4.

UEFA Playmakers harjoitukset toteutetaan tarinallisen kerronnan keinoin. Tällä kertaa seikkailemme Disneyn Vaiana-elokuvan maailmassa, samalla tutustuen jalkapalloon harrastuksena.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia, sosiaalisia sekä jalkapallotaitoja sekä innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, LaPa-95:n ja PAVEn kanssa ja se toteutetaan 10 harjoituskertana lauantaisin klo 10-11 Iisalmen Liikuntahallilla. Kevään ryhmän ensimmäiset harjoitukset pidetään lauantaina 23.4.

Ilmoittautuminen tapahtuu Klubi-36:n nettisivujen lomakkeella: LINKKI. Klubi-36:n sivuilta löytyy myös lisätietoja ryhmän toiminnasta.

Toimintaa tukevat Disney, UEFA ja Suomen Palloliitto.

otsake

Harrastejalkapallon vuorot

Kesäkausi 2022 käynnissä!
Vuoro tiistaisin klo 17-18 Haukiniemellä.

Logo