Tämä sivu on tarkoitettu PAVEn junioreiden jalkapallon kesäkauden 2024 ilmoittautumiseen. Ilmoittautuminen tehdään alla olevalla lomakkeella.

Osallistuminen junnuryhmän toimintaan edellyttää ilmoittautumista ja osallistumismaksua. Vuorolla voi käydä kaksi kertaa tutustumassa ilmaiseksi (siinä tapauksessa vanhempien luvalla ja vastuulla). Ennen tutustumiskäyntiä voi ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Jotta seura voi rekisteröidä harrastajan Palloliiton jäseneksi ja hankkia hänelle harrastepelipassin, jokainen osallistuja täytyy ensin ilmoittaa mukaan. Ilmoittautumisen jälkeen seura toimittaa maksuohjeet. Jos aikeena on siis liittyä ryhmän säännölliseksi osallistujaksi, kannattaa ilmoittautua ja suorittaa maksu viipymättä pelipassin hankinnan ja sen myötä vakuutuksen voimaantulon vuoksi.

Kysymykset ilmoittautumisesta ja ryhmän toiminnasta voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautumisohje:
1. Täytä ja lähetä alla oleva lomake.
2. Saat myöhemmin vastauksena seuralta sähköpostiviestin, jossa kerrotaan maksuohjeet.
3. Kun maksu on kirjautunut seuran tilille, ilmoittautuneella on osallistumisoikeus kesäkaudelle voimassa ja seura hankkii hänelle pelipassin vakuutuksineen.

Jos lomakkeen lähetys ei jostain syystä onnistu, ilmoittautumisen voi hoitaa myös lähettämällä lomakkeella kysytyt tiedot sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jos puolestaan lomakkeen lähetys onnistuu, mutta ilmoittautumisen vastausviesti ei saavu 24h:n sisällä, pistäkää siitä ilmoitus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautuminen PAVEn junnujalkapalloon

*:llä merkityt ovat pakollisia tietoja

Lapsen tiedot

  • Saako osallistujaa kuvata ryhmän vuorojen yhteydessä?
    Kuvia käytetään vain seuran tai Palloliiton omassa tiedotuksessa, uutisoinnissa tai markkinoinnissa (esim. some- tai nettisivujulkaisuissa).

  • Jos lapsi ilmoitetaan Perhefutikseen, lisätkää alempana Lisätietoja-kohtaan sen vanhemman/aikuisen nimi, joka ensisijaisesti aikoo olla lapsen mukana harrastamassa.

  • Lisätiedoissa kannattaa mainita asiat, jotka seuran olisi hyvä tietää osallistujasta, esim. huomioitavat rajoitteet ja allergiat. Lisäksi mainitse, jos sisaruksia on ilmoittautunut mukaan.
  • Vanhempien / huoltajien tiedot

  •   * Suostun henkilötietojen käsittelyyn
  • EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että seuran on saatava suostumus jokaisen henkilön tietojen käsittelyyn. Annan suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn sekä suostumuksen seuran lähettämien sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen. Tämä suostumus edellytetään myös ryhmän omaan tiedotukseen ja viestintään. Annan suostumuksen henkilötietojen luovuttamiseen Suomen Palloliittoon pelaajan rekisteröimiseksi ko. liiton jäseneksi, sekä pelipassin lunastamiseen, sekä vakuutusyhtiöön tapaturmavakuutuksen korvauskäytäntöjä varten. Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisina.
   

Harrastejalkapallon vuorot

Talvikausi 2023-24 käynnissä

Toimimme seuraavanlaisilla ryhmäjaoilla:

  • torstai klo 16.30-17.30: 3-luokkalaiset (2014-s.) ja sitä vanhemmat
  • torstai klo 17.30-18.30: 2-luokkalaiset (2015-s.) ja sitä nuoremmat sekä Perhefutis

Jos vuoroissa tulee viikkokohtaisia muutoksia esim. lomista johtuen, ilmoitetaan niistä aina tässä.

Logo