Ilmoittautuminen

Tämä sivu on tarkoitettu PAVEn junioreiden harrastejalkapallon 2021 ilmoittautumiseen. Ilmoittautuminen tehdään alla olevalla lomakkeella.

Osallistuminen harrastejalkapalloryhmän toimintaan edellyttää ilmoittautumista ja osallistumismaksua. Vuorolla voi käydä kaksi kertaa tutustumassa ilmaiseksi (siinä tapauksessa vanhempien luvalla ja vastuulla). Ennen tutustumiskäyntiä voi ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Jotta seura voi rekisteröidä harrastajan Palloliiton jäseneksi ja hankkia hänelle pelipassin, jokainen osallistuja täytyy ensin ilmoittaa mukaan. Ilmoittautumisen jälkeen seura toimittaa maksuohjeet. Jos aikeena on siis liittyä ryhmän säännölliseksi osallistujaksi, kannattaa ilmoittautua ja suorittaa maksu viipymättä pelipassin hankinnan ja sen myötä vakuutuksen voimaantulon vuoksi.

Kysymykset ilmoittautumisesta ja ryhmän toiminnasta voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautumisohje:
1. Täytä ja lähetä alla oleva lomake.
2. Saat myöhemmin vastauksena seuralta sähköpostiviestin, jossa kerrotaan maksuohjeet.
3. Kun maksu on kirjautunut seuran tilille, ilmoittautuneella on osallistumisoikeus kesäkaudelle voimassa ja seura hankkii hänelle pelipassin vakuutuksineen.

Jos lomakkeen lähetys ei jostain syystä onnistu, ilmoittautumisen voi hoitaa myös lähettämällä lomakkeella kysytyt tiedot sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jos puolestaan lomakkeen lähetys onnistuu, mutta ilmoittautumisen vastausviesti ei saavu 24h:n sisällä, pistäkää siitä ilmoitus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautuminen harrastejalkapalloon

*:llä merkityt ovat pakollisia tietoja

Lapsen tiedot

  • Lisätiedoissa kannattaa mainita asiat, jotka seuran olisi hyvä tietää osallistujasta, esim. huomioitavat rajoitteet ja allergiat. Lisäksi mainitse, jos sisaruksia on ilmoittautunut mukaan.
  • Vanhempien / huoltajien tiedot

  •   * Suostun henkilötietojen käsittelyyn
  • EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että seuran on saatava suostumus jokaisen henkilön tietojen käsittelyyn. Annan suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn sekä suostumuksen seuran lähettämien sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen. Tämä suostumus edellytetään myös ryhmän omaan tiedotukseen ja viestintään. Annan suostumuksen henkilötietojen luovuttamiseen Suomen Palloliittoon pelaajan rekisteröimiseksi ko. liiton jäseneksi, sekä pelipassin lunastamiseen, sekä vakuutusyhtiöön tapaturmavakuutuksen korvauskäytäntöjä varten. Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisina.
   

Harrastejalkapallon vuorot

Keväällä 2021 vuoro jalkapallohallissa torstaisin klo 16.30-17.30

Logo