Arkistosta vuodelta 2023

Iisalmen kaupunki palkitsi sunnuntaina 22.1. Kulttuurikeskuksella pidetyssä tilaisuudessa iisalmelaisia liikunta- ja urheiluseurojen toimijoita vuoden 2022 ansioista. Vuoden ohjaajana palkittiin PAVEn junioreiden harrastejalkapallossa yhtenä ohjaajana ahkeroiva Markku Röntynen.

Pitkän linjan pavelainen on ollut seurassa monessa tehtävässä. Hän aloitti Pallo-Veikkojen juniorivalmennuksessa 1980-luvun puolivälin jälkeen ja oli siinä toimessa 90-luvun puolelle saakka. Näkyvin ja suurin rooli on toki ollut seuran edustusjoukkueen huoltajan tehtävä, johon hän lupautui 1998 ja on hoitanut sitä siitä saakka kahta välivuotta lukuun ottamatta. Edelliset kymmenen vuotta hän on ollut myös seuran hallituksessa taloudenhoitajana. Unohtaa ei missään nimessä sovi myöskään lukuisia ja taas lukuisia seuran eteen tehtyjä talkootyötunteja vuosien aikana.

Kun PAVEssa keväällä 2019 käynnistettiin lasten ja nuorten harrastejalkapallo, Markku saatiin houkuteltua mukaan yhdeksi ohjaajaksi. Siitä lähtien hän on ollut harrasteryhmässä paitsi innostavana ohjaana myös tärkeänä ”huoltopäällikkönä”, joka huolehtii, että jokaisella kokoontumiskerralla on harrastusvälineistö kunnossa ja kentällä valmiina odottamassa osallistujia – nimittäin kun samaan aikaan kentällä saattaa kirmata satakin lasta, tarvitaan sen mukaisesti palloja ja kaikissa täytyy olla ilmaakin!

– Kiitän kaupunkia saamastani huomionosoituksesta. Isot kiitokset myös kotiväelle tuesta. Haluan ehdottomasti korostaa, että harrastejalkapallossa tekemämme työ on koko meidän hienon ohjaajatiimimme ansiota. Siksi minusta tämä palkinto on osoitettu ennen kaikkea kaikille junnuryhmämme ohjaajille sekä myös seurallemme ansiokkaasta uudenlaisesta toimintamuodosta. Eikä unohtaa kannata myöskään osallistujalapsia ja heidän vanhempiaan. On tarvittu heidän kaikkien panos, että toiminta on saatu nykyiselle tasolle, Markku toteaa.

– Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa olen harrastejalkapallon toiminnassa saanut olla mukana. Kiitokset myös tukijoillemme, joiden avulla toimintakustannukset on saatu pidettyä kohtuullisina.

Lämpimät onnittelut palkinnon johdosta! 😊👍

markku

Ajankohtaista - PAVE ry

Arkisto (seura)