Arkistosta vuodelta 2022

PAVEn edustusjoukkueen kauden 2022 palkitut ovat selvillä.

Kauden Paras pelaaja ja Paras maalintekijä on Tuomas Halonen. Hyökkäyksessä ja keskikentällä menneellä kaudella operoinut pallotaituri oli joukkueelle jälleen kullanarvoinen tukipilari.

Paitsi että vastuu pelinrakentamisesta lankesi vahvasti ”Tumen” harteille, konkari paukutteli myös valtaosan PAVEn maaleista. Osumia syntyi yhteensä 17, kun pelattuja otteluita tuli tilille 14. Lisäksi ”Tume” tarjoili joukkuekavereilleen ison liudan maalipaikkoja. Tänäkin vuonna iisalmelaisyleisö sai taas nauttia taiturin esityksistä, kun usein vastustaja oli täysin kykenemätön löytämään keinoja ”Tumen” pysäyttämiseen.

Halosen nimi kaiverrettiin nyt kolmannen kerran vuodesta 1983 kiertäneen perinteikkään palkinnon kylkeen (aiemmat vuodet 2018 ja 2019).

Miska Lappalainen saa kauden Joukkuepelaajan palkinnon. Kolmannen kautensa PAVEssa pelannut mies on tunnettu kentällä kovana taistelijana. Tälläkin kaudella hän osoitti hyvää sitoutumista ja hoiti oman tonttinsa kiitettävän pyyteettömästi. Myös avausmaali keltapaidassa näki päivänvalon kuluneella sesongilla.

Kauden Kehittyneimpänä palkitaan Henri Junnikkala. Kaudelle 2018 PAVEn rinkiin mukaan tullut ”Henkka” paransi menneenä vuonna selvästi eniten suoritustasoaan Veikkojen joukkueesta. Laitapelaajana esiintyvä taistelija teki kaudella myös ensimmäiset kaksi maaliansa sarjassa. ”Henkka” on tunnettu kentällä periksiantamattomana taistelijana sekä joukkueen eteen pelaavana ja aina esimerkillisenä myös kentän ulkopuolella.

Kauden Tulokas on Samuel Eyob, joka liittyi viime talvena joukkueen mukaan eikä ollut aiemmin pelannut yhtään virallista peliä jalkapallossa. ”Sami” kotiutui hienosti porukkaan mukaan, kehittyi huimasti ja oli tärkeä osanen joukkuetta. Hyökkäyksestä paikkansa löytänyt mies teki debyyttikaudellaan vieläpä viisi maalia(!).

Kauden Ahkerin on tänä vuonna Leevi Toppinen. Ensimmäistä kauttaan PAVEssa pelannut joukkueen kuopus oli ahkerimmin mukana joukkueen tapahtumissa kauden aikana ja lunasti hyvin paikkansa joukkueessa.

Isot onnittelut kaikille palkituille!

Arkisto (uutiset)