𝐇𝐚𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭𝐞𝐣𝐚𝐥𝐤𝐚𝐩𝐚𝐥𝐥𝐨𝐧 𝐣𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐡𝐞𝐟𝐮𝐭𝐢𝐤𝐬𝐞𝐧 𝐭𝐚𝐥𝐯𝐢𝐤𝐚𝐮𝐬𝐢 𝐚𝐥𝐤𝐚𝐚!

PAVEn lasten ja nuorten harrasteryhmän sekä perhefutiksen uusi talvikausi 2022–23 starttaa torstaina 3.11. Iisalmen jalkapallohallissa. Vuoro on talven ajan torstaisin klo 16.45-17.45. Harrasteryhmä on suunnattu 4–14-vuotiaille pojille ja tytöille.

Ryhmä jaetaan pienempiin osaryhmiin iän ja taitojen perusteella. Vuoroilla harjoitellaan ja pelataan – ja ennen kaikkea pidetään hauskaa liikkuen. Ryhmä on ensisijaisesti suunnattu heille, jotka eivät ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa. Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuden sijasta.

Perhefutis on 3–6-vuotiaan lapsen ja vanhempien/läheisten yhteinen liikuntatuokio jalkapallon parissa – iloisesti ja ilman suorituspaineita. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireiden keskellä yhteisen tekemisen parissa. Lapselle se tarjoaa liikunnan lisäksi vanhemman jakamattoman huomion.

Talvikauden osallistumismaksu on 20€/osallistuja sis. vakuutuksen. Yhtenä ohjaajista toimii jalkapallolegenda Atik Ismail ja mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia.

Lue tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet juniorisivuiltamme paveiisalmi.net/juniorit.

Tervetuloa mukaan harrastamaan entiset ja uudet osallistujat! ⚽😊❄

kuva

Harrastejalkapallon vuorot

Talvikausi 2023-24 käynnissä

Toimimme seuraavanlaisilla ryhmäjaoilla:

  • torstai klo 16.30-17.30: 3-luokkalaiset (2014-s.) ja sitä vanhemmat
  • torstai klo 17.30-18.30: 2-luokkalaiset (2015-s.) ja sitä nuoremmat sekä Perhefutis

Jos vuoroissa tulee viikkokohtaisia muutoksia esim. lomista johtuen, ilmoitetaan niistä aina tässä.