Arkistosta vuodelta 2021

Perjantaina 23.7. Veikot matkaa kolmanteen peräkkäiseen vieraspeliinsä, tällä kertaa matka käy Kontiolahden Lehmoon, missä vastassa on LehPa.

Syyskuussa 2020 joukkueet tahkosivat 2–2-tasapelin. PAVEn Eetu Marttila puskemassa.

Molemmilla joukkueilla kuntopuntari on osoittanut avauspelin jälkeen alaspäin ja ne löytyvät tasaisen sarjataulukon tyvipäästä (LehPa 10. ja PAVE 11.). PAVE voitti avauspelissään JJK/2:n kotona, mutta sen jälkeen on tullut kaksi vierastappiota Warkaus JK:ta ja SaPaa vastaan. LehPa puolestaan kaatoi avauksessaan SaPan, mutta sen jälkeen on tullut kaksi tasuria ja tappio. Pisteitä näin ollen LehPalla on viisi ja PAVElla kolme. Tosin osalla sarjan joukkueista on jo kuusi peliä alla, kun PAVElla ja LehPalla niitä on kolme ja neljä.

Molemmat ovat tehneet vähän maaleja. LehPalla neljässä pelissä on tullut vain kolme osumaa, mikä on vähiten sarjassa. Avauspelin jälkeen Veikot ovat myös tuskailleet tehottomuuden kanssa, kun osumia on kasassa vain neljä. Ketsuppipullon avautumista odotellaan varmasti molemmissa leireissä. Voitto olisi mannaa, kun sarjataulukko on pysynyt edelleen tasaisena ja voitolla voisi ponkaista monta sijaa ylöspäin.

PAVE ja LehPa ovat tahkonneet tasaisia vääntöjä menneinä kausina Kolmosessa ja Nelosessa. Viime vuonna PAVE matkusti kaksi kertaa Lehmoon ja tuomisina oli silloinkin – kuinkas muuten – kaksi tasapeliä. Odotettavissa on siis jälleen kiivas kamppailu pisteistä. Toukokuussa Iisalmessa käydyssä harjoituspelissä PAVE oli vahvempi maalein 3–1.

PAVE lähtee reissuun täydellä kokoonpanolla. Muutama muutos tulee sitten viime pelin, mutta pääosin kokoonpano on sama kuin SaPa-pelissä. Edellispelistä puuttunut hyökkääjä Miika Riihola on toivottu lisäys miehistöön, kun Pieksämäellä jäätiin maaleitta. Kuluvan viikon treeneissä on päästy hyvin hiomaan pelillisiä asioita, ja terveystilanne joukkueessa on nyt hyvä.

LehPa-peli aloittaa Veikoilla ”härkäviikon”, kun kahdeksan päivän sisään pelataan kolme ottelua. Maanantaina 26.7. ja perjantaina 30.7. on edessä kotiottelut Sankkurilla Jyväskylän Komeettoja ja FC Blackbirdia vastaan.

Otteluennakkovideolla maalivahti Juho Pennanen juttelee ajatuksiaan LehPa-pelin alla.

LehPa - PAVE | 23.7.21 klo 19.00 | High Pine Lane, Lehmo

Arkisto (uutiset)