Arkistosta vuodelta 2008

PAVEn toiseen harjoitusotteluun saapui Äänekosken Huima. Joukkueet esittivät varsin hyvätempoisen pelin, etenkin kun kysymyksessä on vielä tammikuu.

Huima lähti otteluun kovalla prässillä ja pelin alussa PAVElla oli vaikeuksia päästä peliin mukaan. Yhdeksännellä minuutilla tuli PAVElle surkea keskialueen pallon menetys ja Huima rankaisi välittömästi. Pallo pelattiin laitahyökkääjälle, joka laittoi pallon keskelle, minne rynnisti Huiman Taavi Kuupponen ja pisti pallon pömpeliin.

PAVE pääsi jakson edetessä peliin mukaan ja hallitsi peliä viimeisen 20 min. Ansaittu tasoitus syntyi, kun peliä oli pelattu 36 min. Riku Venäläinen sai ristipallon vasemmalle eikä aikaillut, vaan ampui etukulmasta sisälle.

Puoliajalla PAVE teki vaihtoja ja ehkäpä siitä syystä toisen jakson alku oli aika vaikeaa. Syötöt eivät löytäneet omia ja Huima pääsi prässäämään keskialueella pallon itselleen. Kun muutama minuutti oli pelattu, pääsi Miika Tiihonen oikealta läpi juuri keskialueen pallonriiston ja hyvän syötön seurauksena.  Ex-PAVElainen sijoitti pallon varmasti takakulmaan.

Jälleen maalin jälkeen peli hieman tasottui, mutta PAVE ei päässyt tasoittamaan. Lopussa vielä alakerran sähläyksen seurauksena pääsi Huima pistämään parin syötön avulla pallon tyhjiin. Maalintekijänä toimi Anssi Kekki.

Kaikkinensa peli oli hyvä tammikuinen harjoituspeli.PAVE – Huima 1–3 (1–1)

PAVEn kokoonpano: Pasi Tenhunen (mv), Joona Kemppainen, Petri Hätinen, Petri Kalanti, Jouni Kasurinen (C), Mika Pesonen, Mikko Tervonen, Riku Venäläinen, Jarno Laitinen, Aku Tuovinen, Jonne Räisänen

Vaihdosta: Marko Kurikka, Aleksi Hartikainen, Heikki Korkalainen, Esa Kauppinen

Muut vaihdossa: Niko Piironen

Arkisto (otteluraportit)