Arkistosta vuodelta 2008

Iisalmen Sanomat kirjoitti 1.9.2008:

PAVE taipui sarjajumbolle

Pekka Koponen
Varkaus

Jalkapalloilun Kolmosen kärkikamppailussa otteensa menettänyt PAVE-Iisalmi on menettänyt syksyn korvalla osan myös pelihuumoristaan.

Sunnuntaina joukkue taipui lohkon jumbojoukkue Warkauden Jalkapalloklubin kakkosjoukkueelle 0–2 (0–2) omaa saamattomuuttaan.

– Meillä oli ensimmäisellä jaksolla paikat mennä johtoon, mutta hallintavaiheessa viimeiset syötöt eivät sattuneet kohdalleen. Iso onnittelu vastustajalle, he taistelivat hyvin, iisalmelaisten luotsi Jussi Kukkonen myönsi.

Sarjapaikastaan kamppailevien varkautelaisten osumat syntyivät täysin samalla kaavalla, kun Antti Karvinen nosti kulmapotkut maalille ja Ville Hämäläinen puski pallot sisään.

Maaleissa iisalmelaisten puolustus ei ollut terävimmillään, kuten ei myöskään hyökkäyspelissä koko ottelussa. PAVE piti pallon hallussaan myös toisella jaksolla, mutta kertaakaan ei pystytty luomaan edes vaarallista tilannetta isäntien maalille.

– Meillä on ollut pirteitä esityksiä jo parissa aikaisemmassakin ottelussa ja vaikka olemme tehneet johtomaalin, on ote kirvonnut käsistä. Nyt teimme kaksi ja se riitti, kotijoukkueen valmentaja Mikko Hyvärinen sai myhäiltävää.

Voitto lämmitti koleudessa, sillä edellinen oli tullut kesäkuun 18. päivänä.


Warkaus JK/2 - PAVE 2-0 (2-0)

PAVEn kokoonpano: Niko Piironen (mv), Mikko Tervonen (C), Jouni Kasurinen, Joonas Risto, Mika Pesonen, Riku Venäläinen, Petri Hätinen, Aku Tuovinen, Tapio Merkkiniemi, Aleksi Hartikainen, Jonne Räisänen

Vaihdosta: Heikki Korkalainen, Fabio de Santana

Muut vaihdossa: Oskari Vilpponen

Arkisto (otteluraportit)