Arkistosta vuodelta 2021
pelikuva

Sunnuntaina PAVE pelasi ensimmäisen ulkokentän pelinsä kotimaisemissa, kun Kankaan tekonurmelle harjoituspelin vastustajaksi saapui Kuopion Elo. Ottelu päättyi vieraille maalein 1-3 (1-3).

Treeniottelu sujui isäntien näkökulmasta nihkeästi. PAVE meni johtoon 8. minuutilla maalivahti Juho Pennasen pitkän avauksen myötä, kun Miika Riihola karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon maaliin. Sen jälkeen vastustaja pääsi ensimmäisellä 45-minuuttisella kuitenkin iskemään helpohkosti kolme maalia, mikä jäi sitten lopputulokseksi.

Kova puuskainen tuuli piiskasi muutoin auringonpaisteisessa kevätsäässä. Eka jakson vieraat saivat pelata myötätuuleen ja toiselle puolikkaalle osat vaihtuivat.

– Oli huono treenipeli meiltä. Kaksinkamppailut etenkin ensimmäisellä jaksolla hävittiin kaikki. Elo pelasi hyvin ja ansaitsi voittonsa. Toiselle jaksolle saatiin näennäinen hallinta, mutta mitään vaarallista ei luotu aikaiseksi. Parasta antia oli Niklas Innasen ensimmäinen peli vuoteen loukkaantumisen jälkeen. ”Nikke” pelasi toisen jakson ja toikin ryhtiä keskikentällemme. No sarjapisteitä tästä ei jaettu ja treenaaminen jatkuu, kommentoi päävalmentaja Jussi Kukkonen sunnuntain esitystä.


PAVE - Kuopion Elo 1-3 (1-3)

Maalit:
1-0 8min Riihola (Pennanen)
1-1 17min Elo
1-2 34min Elo
1-3 39min Elo

Avauskokoonpano: Pennanen (mv); Saastamoinen, Paavola, Leinonen (C), Härkönen; Marttila, Niemeläinen; Tiilikainen, Jäppinen, Marin; Riihola
Vaihdosta: Innanen, Hyvärinen, Lappalainen, Junnikkala, Karppinen

Arkisto (otteluraportit)