Arkistosta vuodelta 2018

PAVE pelasi sunnuntai-iltana vuoden ensimmäisen ison kentän pelinsä, kun joukkue vieraili Kuopiossa Savon Sanomat Areenalla paikallisen Kings SC Akatemian vastustajana. Kotijoukkue otti treenipelistä voiton maalein 2–1 (0–1).

Vielä sunnuntaiaamuna kokoonpanosta putosi pari pelaajaa ja muutoksia tarvittiin, mutta korvaajat kuitenkin löydettiin ja peliin lähdettiin kolmen vaihtomiehen turvin. Ennakkoon oli odotettavissa, että oman pienen hallin jälkeen täysimittainen kenttä vaatisi jälleen totuttelua, kun tilaa ja aikaa on reilusti enemmän.

Iisalmelaiset menivät johtoon 31. peliminuutilla, kun Lucas Leinonen antoi kulmapotkun ja keltapaidassa ensimmäistä kertaa esiintynyt Tuomas Halonen puski taidokkaasti pelivälineen maalivahdin edestä verkkoon.

Toisella jaksolla kotijoukkue käänsi pelin itselleen. Se tasoitti ensin puolittaisesta läpiajosta ja sitten kaukolaukaus löysi tiensä verkon perille.

Nuoret kuopiolaiset olivat kotonaan parempia. PAVE sai kaipaamaansa tuntumaa ison kentän peliin. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran sarjapelissä Iisalmessa 26.5.

PAVE pyrkii ennen sarja-avausta 6.5. vielä pelaamaan yhden harjoituspelin Kankaan tekonurmella, mutta kentän sulamista saadaan vielä tovi odotella.


Kings SC Akatemia - PAVE 2-1 (1-0)

Maalit:
1-0 31min Halonen (Leinonen L)
- - - - -
1-1 52min Kings SC Akatemia
2-1 67min Kings SC Akatemia

Avauskokoonpano: Martikainen* (mv), Karppinen, Paavola, Hartikainen (C), Tai Ngern, Kokkonen, Saastamoinen, Leinonen J, Leinonen L, Halonen, Jammo
Vaihtopelaajat: Merkkiniemi, Nousiainen*, Riihola*

Arkisto (otteluraportit)