Arkistosta vuodelta 2016

PAVE koki perjantaina suurimaalisen tappion Kuopion Kurkimäessä paikallisen KuKin voittaessa 9–0 (2–0).

Täksi kaudeksi uusiutunut KuKi on kasannut Nelosen tasolle vahvan ja nimekkäänkin joukkueen. Kuopiolaiset olivat yksinkertaisesti liian kova nippu perjantaina keltapaidoille, ja numerot kertovat pelistä oleellisen. Ottelu oli sarjan kärkijoukkueen hallintaa alusta saakka, mutta avauspuoliajalla vierailijan peli oli kuitenkin sillä tasolla, että vastustajaa ei kahta osumaa enemmän päästetty tekemään ja toisaalta PAVEkin sai luotua omat maalipaikkansa toiseen päähän.

Ottelun kulku toisella puoliajalla muistutti sitten edellisen viikon Kuopion-vierailua, kun vastustaja karkasi taas isoon voittoon jälkimmäisellä puoliskolla. Toki vastuskin oli tällä kertaa kovin mitä sarjasta löytyy. Kotijoukkue kuittasi armottomasti kaikki puolustussuunnan virheet ja latoi heti toisen puoliskon alkuun useamman maalin, ja peli oli selvä jo hyvissä ajoin.

Kolmesta viime ottelusta PAVElta on ollut sivussa useita pelaajia loukkaantumisten ym. esteiden vuoksi, mikä väistämättä on vaikuttanut peliesityksiin, kun pelaajat mm. ovat joutuneet operoimaan vierailla pelipaikoilla. Kuopiossa mukana oli yksi vaihtomies. Tilanteeseen toivotaan helpotusta lähiaikoina.

Seuraavana vuorossa on kotiottelu tulevana perjantaina 10.6. Tuolloin PAVE pelaa kesän ensimmäisen ottelunsa Sankariniemellä, kun vastustajaksi saapuu WJK/Klubi Akatemia Varkaudesta.

Kultapisteet:
RRR Aleksi Hartikainen
RR Sakari Paavola
R Tommi Airaksinen


KuKi - PAVE 9-0 (2-0)

Linkki: ottelupöytäkirja

Arkisto (otteluraportit)