Arkistosta vuodelta 2022
kuva

Zulimanit päihitti PAVEn Litmasen kentällä.

PAVEn keskiviikon vieraspeli sujui miinusmerkkisenä, kun kotijoukkue Zulimanit vei pisteet suvereenilla esityksellä maalein 4–0 (2–0).

Ottelun paremmasta osapuolesta ei jäänyt epäselvyyttä. Sitten edellisen perjantain kotipelin Veikkojen kokoonpano koki muutoksia, kun valitettavasti poissaoloja oli useampia. Vieraat olivat ottelussa enemmän puolustuskannalla ja kotijoukkue otti pisteensä ansaitusti.

Zulimanit teki avausjakson lopussa kaksi "pukukoppiosumaa" 41. ja 44. minuuteilla. Kuopiolaiset iskivät vielä 60. ja 73. minuuteilla helpohkosti lisäosumat vieraiden puolustuspään virheiden myötä.

Ottelu oli muuten joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kilpatasolla sitten kauden 2008 Itä-Suomen Kolmosen.

Kausi on vasta nuori ja mahdollisuus parantaa tulee perjantaina 27.5., jolloin Kankaalle saapuu Toivalan Urheilijat.

Zulimanit - PAVE 4-0 (2-0)

1-0 41min Zulimanit
2-0 44min Zulimanit