Arkistosta vuodelta 2007

PAVEn viimeinen harjoituspeli pelattiin Kuopiossa Magnum Areenalla sarjan ennakkosuosikki Zulimaneja vastaan.

Pelin alku oli PAVElta hyvä ja ensimmäisen jakson vaarallisin hyökkäys tulikin jo ottelun alku minuuteilla kun Petri Hätinen vapautti Aku Tuovisen laidalta läpiajoon. Akun laukauksen kuitenkin Zulu molari torjui hyvin. Myötätuulen ja taidon avustamana peli kääntyi Zulujen hallintaan mutta PAVEn uudistunut puolustus kuitenkin esti kaikki vaaralliset maalipaikat ensimmäisellä jaksolla.

Johto-osuman Zulimanit tekivät keskialueen vaparista. Kaikki odottivat keskitystä ja PAVEn maalivahti Juha Ovaskainen oli ohjaamassa puolustuksen vartiointia kun Zulu pelaaja kokeili kaukaa tyhjänä olevaa etunurkkaa. Laukaus oli todella tarkka ja painui tolpan kautta Ovaskaiseen ja siitä maaliin.

Toiselle jaksolle PAVE sai myötätuuleen mutta peli sekosi totaalisesti. Syötöt olivat luokattomia ja sitten kun syöttö lähti kohdalleen niin haltuunotot kimpoilivat minne sattuu. Pelistä ei tullut mitään. Puolustus taisteli mutta kun 11 min oli toista jaksoa pelattu sattui puolustukselle virhe. Zulu hyökkäyksen jälkeen keskuspuolustus yritti nostaa linjaa ylös mutta laidalla joku PAVE pelaajista torkahti ja Zulut saivat pelattua pallon linjamme taakse roikkumaan jäänelle hyökkääjälle. Siinä tuli lopullinen ratkaisu.

Viimeisellä minuutilla Zulut vielä kaunistelivat numerot ja peli päättyi 3-0.

PAVElla on vielä liian valtava ero huonon ja hyvän päivän välillä. Liian moni pelaaja pelasi alle oman tasonsa.

Arkisto (otteluraportit)