Arkistosta vuodelta 2014

Image

PAVEn vierailu Riistaveden Vartialan kentälle keskiviikkona tuotti harvinaisen maalittoman tasapelin FC Tarzania vastaan.

Reissuun meinasi olla vaikea saada riittävästi pelaajia mukaan. Loukkaantuneiden lista sai edellispelissä jälleen jatkoa ja muitakin poissaoloja oli harmillisesti sattunut tälle pelipäivälle. Jostain syystä juuri Riistaveden-vierailut ovat olleet PAVElle vaikeita miehityksen suhteen (ks. edellinen kerta). Viitosen lainalaisuuksiin toki kuuluvat ajoittaiset miehistövajaukset lähes joka joukkueella.

Hallinnastaan huolimatta PAVE ei saanut hyökkäyspeliään kunnolla vauhtiin. Hyökkäykset tyrehtyivät kentän viimeisellä kolmanneksella eikä boksiin meinattu päästä, mikä näkyi runsaina kaukolaukauksina. Maalipaikkoja kuitenkin oli useampaankin maaliin. Paikat syntyivät usein erikoistilanteista.

Puolustussuuntaan homma toimi totuttuun tapaan, joten vastustajakin pidettiin jälleen nollilla. Kotijoukkueella oli muutama hyvä vastahyökkäys, mutta ratkaisut olivat myös pääasiassa kaukolaukauksia. Maalivahti Petri Ekholm saikin nollapelin tililleen melko pienellä vaivalla, kuitenkin mm. yksi tärkeä vastaantulo siihen vaadittiin.

PAVEn peli piristyi hieman loppua kohden. Lähimpänä maalia käytiin toisen jakson keskivaiheilla, kun laukaus kaukaa kimposi ylärimasta maalivahdin selkään jääden pyörimään aivan maaliviivan tuntumaan muttei kuitenkaan sen yli.

Lopussa keltapaidoilla oli vahva painostus, jonka aikana oli mm. usea vapaa- ja kulmapotkuista tullut hässäkkä maalin edustalla. Laukaukset ja puskut suuntautuivat ohi tai liiaksi kohti maalivahtia, joka pelasi varman pelin.

Maalisarake kuvastaa osuvasti keltapaitojen tämänkertaista iltapuhdetta, mutta on myös todettava, että vastustaja pelasi hyvin varsinkin puolustuksessaan ja tasapeli oli ihan ansaittu tulos.

Tappioitta sujunut kevätkierros on nyt takana ja PAVE johtaa lohkoa. Joukkueella on nyt reilun kuukauden tauko peleistä. Tauko tulee juuri oikeaan saumaan, jotta sairaslistalta saataisiin taas pelureita takaisin kokoonpanoon.

Seuraava ottelu on vieraspeli 20.7. Toivalassa ToU/2:ta vastaan.


FC Tarzan - PAVE 0-0

 

Avauskokoonpano: Ekholm (mv), Saastamoinen, Hiltunen, Kauppinen (C), Huttunen, Merkkiniemi, Leinonen, Hartikainen, Marin, Kärkkäinen, Korolainen
Vaihtopelaajat: Kalanti, Röntynen

 

Linkki: ottelupöytäkirja

Arkisto (otteluraportit)