Iisalmen Sanomat kirjoitti 27.8.2007 seuraavaa:

PAVE takoi viisi maalia Siilinjärven Palloseuraa vastaan

Arto Myöhänen
Siilinjärvi

PAVE Iisalmi esitti sunnuntain vieraspelissään Siilinjärven Palloseuraa vastaan iloista, mutta ennen kaikkea tehokasta peliä innostuen takomaan pallon viidesti isäntien verkkoon. SiPS jäi lopulta täysin vieraiden jalkoihin ottelussa, joka oli tärkeä taistelussa Kolmosen lohkon neljännestä sijasta. Ottelu päättyi vieraiden maali-iloittelun jälkeen peräti 1–5 (1–3).

Valmentaja Jussi Kukkonen sai pitkästä aikaa vierasotteluun lähes ideaalimiehistön ja se näkyi myös loppunumeroissa.

Ottelun avausmaali oli erikoinen, sillä hyökkääjä Jonne Räisänen ampui ulkokierteisen laukauksen päätyrajalta maaliin. Tilannetta edelsi SiPS:n maalivahdin pallon kanssa rähmiminen, jonka Räisänen käytti tylysti hyväkseen.

SiPS nousi tasoihin 20. minuutilla Henri Lehijoen komealla kaukolaukauksella, mutta vain kaksi minuuttia myöhemmin Mikko Tervonen väänsi Aku Tuovisen laukoman vapaapotkun jälkitilanteesta 1–2. Jakson loppuhetkillä Miika Tiihonen taisteli keskialueella pallon Räisäselle, joka päätti läpiajonsa maaliin.

Toisella jaksolla vaihdosta kentälle päässyt Juha Roth kiitti valmentajaa luottamuksesta tekemällä kaksi maalia. Jälkimmäiseen teki vahvan esityön vasen puolustaja Mikko Tervonen väkevällä nousullaan.

PAVE sai toisella jaksolla rangaistuspotkunkin, kun SiPS:n kenttäpelaaja Kerkko Holopainen torjui pallon kädellään. Holopainen lensi suihkuun. Rangaistuspotkun kävi hukkaamassa maalivahti Juha Ovaskainen.

– Ovaskainen on ruinannut pari vuotta, että saisi ampua pilkun. No, nyt sai, naurahti valmentaja Kukkonen.

SiPS pelasi loppuhetket kahden miehen vajaalla, sillä myös Sami Leskinen joutui kahden varoituksen myötä suihkuun.