Arkistosta vuodelta 2011

Image

Pallo-Kerho 37:n reservijoukkue voitti PAVEn maanantaina Sankariniemellä pelatussa Nelosen ottelussa luvuin 2–0 (0–0).

Kotijoukkue PK-37/2 hallitsi ensimmäistä jaksoa saaden vielä myötätuulenkin puolelleen. Siipirikkoisena otteluun lähtenyt PAVE joutui puolustuskannalle eikä toisaalta saanut luotua muutamasta hyökkäyksestään kunnon tilanteita vastustajan maalille.

Vastustajalla oli avausjaksolla useampi hyvä paikka siirtyä johtoon, mutta maalia kotijoukkue ei saanut aikaiseksi, mistä suurin kunnia kuului PAVEn puolustuksen lisäksi maalivahti Niko Piiroselle.

Toisen jakson alussa sen sijaan PK-37/2 onnistui, kun Joona Ryhänen sai laittaa ylärimasta kimmonneen kudin helpohkosti maalin edustalta verkkoon 49. minuutilla.

PAVE pääsi kuitenkin avausjaksoa paremmin peliin kiinni ja sai nyt itsekin luotua maalitilanteita vastustajan päähän. Parhaimmat paikat syntyivät erikoistilanteista. Pian maalin jälkeen keltapaidat olivat lähellä saada tasoituksen vapaapotkutilanteesta ja heti perään kulmapotkusta, mutta maali jäi uupumaan.

Kotijoukkue loi edelleen hyökkäyksiä, vaikkei enää yhtä vahvasti kuin ensimmäisellä puoliajalla. Se onnistui kasvattamaan johtoaan 65. minuutilla. PAVElla oli hyökkäyspäässä tilanne, joka päättyi, kun PK-37/2:n maalivahti vangitsi pallon ja avasi nopeasti pitkänä kohti PAVEn päätyä. Tuomas Leskinen ehti irtopalloon ensin ja sijoitti pelivälineen verkon perille ohi maalivahdin.

Loppupelin vaarallisin tilanne kavennukseen taisi olla, kun PK-37/2:n puolustajan palautuspallo alaspäin maalivahdille napsahti ylärimaan. Ottelun maalit oli kuitenkin jo nähty ja peli pelailtiin loppuun 2–0-lukemissa.

Paremmin pelannut PK-37/2 vei siis kauden 2011 ensimmäisen paikallisottelun. Toinen kohtaaminen pelataan jälleen Sankariniemellä 19.8.

PAVE pelaa seuraavan ottelunsa tulevana sunnuntaina Siilinjärvellä SiPS/2:n vieraana.

PK-37/2 - PAVE 2-0 (0-0)

1-0 49min PK-37/2
2-0 65min PK-37/2