Arkistosta vuodelta 2011

PAVE koki suurinumeroisen tappion tiistain kotiottelussaan Kangaslammilla, kun kuopiolainen KuKi kaatoi PAVEn luvuin 0–6 (0–2).

Peli alkoi lupaavasti ja ensimmäiset hetket mentiin PAVEn otteessa. Muutaman minuutin aikana joukkueella oli useampi tekopaikka siirtyä johtoon, mutta kun maalia ei saatu, ote alkoi kääntyä pikkuhiljaa vastustajalle, joka viimeisteli maalin viileästi melkeinpä ensimmäisestä tilanteestaan 17. minuutilla. Toinen KuKin maali tuli pahaan saumaan juuri ennen taukoa 44. minuutilla.

Toisella jaksolla vastustajalla peli kulki ja ottelu ratkesikin lopullisesti jakson alun kahdella maalilla (50. ja 55. minuutilla), joista jälkimmäinen tuli rangaistuspotkusta. Vierailijat kaunistelivat maalisuhdettaan myöhemmin vielä kahdella osumalla 71. ja 86. minuutilla. Ottelun paremmasta osapuolesta ei siis ollut epäselvyyttä.

Positiivista ei pavelaisille pahemmin jäänyt pelistä käteen. Ottelu oli PAVElle kolmas kahdeksan päivän sisään, mikä ainakin osaltaan vaikutti puhdittomaan esitykseen muutaman poissaolon lisäksi. Joka tapauksessa toissapäiväinen voitto vaihtui isoon tappioon.

Ensimmäinen sarjakierros on keltapaidoilta nyt takana, joten sarjasta on puolet vielä pelaamatta ja paljon pisteitä on jakamatta. Plakkarissa on kolme voittoa ja viisi tappiota, mikä sarjataulukossa oikeuttaa seitsemänteen sijaan. Toinen kierros käynnistyy juhannuksen jälkeen torstaina 30.6. Nilsiässä NP-H:n vieraana.

PAVE - KuKi 0-6 (0-2)