Arkistosta vuodelta 2018

Keltasiniset veikot pelasivat lauantaina vuoden toisen treenipelinsä, kun vastassa kotihallissa oli Nelosen sarjanousija Juankosken Pyrkivä. Kuten edellisenkin lauantain pelissä, nuori vastustajajoukkue pani alkupuolikkaalla vahvasti hanttiin, kunnes toisella jaksolla kotijoukkue meni taas voittoon, tällä kertaa maalein 4–2 (1–2).

Maalinteko alkoi 14. minuutilla Jeri Saastamoisen laukoessa laidalta nousunsa päätteeksi pelivälineen maaliin, maalisyötön tarjosi Samu Vidgren. Avausjakson lopulla oli JuPyn vahvin vaihe, jonka se hyödynsikin kääntämällä johtoaseman itselleen. Maalit syntyivät 32. ja 36. minuuteilla. JuPy piti johtonsa tauolle mentäessä.

PAVEn tasoitus syntyi sitten 57. minuutilla, kun Saastamoinen tarjoili laidalta matalan keskityksen, johon Jamil Jammo liukui ohjaten pallon verkkoon maalin edestä. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin keltapaitojen hyökkäys päättyi taas maaliin, kun Jammo syötti takaviistoon PK-laina Toni Nousiaiselle, jonka laukaus painui maaliin. Loppulukemat 4–2 ajassa 84 minuuttia pamautti Simo Roth painavalla kudilla vapaapotkusta 16-rajan ulkopuolelta.

PAVE - JuPy 4-2 (1-2)

1-0 14min Saastamoinen (Vidgren)
1-1 32min JuPy
1-2 39min JuPy