Arkistosta vuodelta 2011

Keltapaitojen taival Nelosessa päättyi lauantaina Haukiniemellä tappiolla. Siilinjärven Palloseuran reservijoukkue haki pisteet kotiin tuloksella 1-2 (0-1).

Vaikka ottelu oli molemmille merkityksetön, kentällä nähtiin mm. kaksi ulosajoa ja kaksi rangaistuspotkua. Tasainen mittelö kääntyi loppuminuuteilla vastustajalle, joten PAVEn kausi päättyi lopulta yhdeksän ottelun tappioputkella.

Aivan alussa SiPS/2 oli terävämmin liikkeellä ja oli siten hieman hallitsevampi. 24. minuutilla PAVE joutui yllättäen alivoimalle, kun erotuomari passitti puolustajan liukutaklauksen vuoksi suoralla punaisella suihkuun.

Alivoimasta huolimatta peli tasaantui. PAVEn peli alkoi aueta ja tilanteita saatiin luotua. Noin puolen tunnin kohdalla kotijoukkue sai rangaistuspotkun, kun hyökkääjää rikottiin 16-alueella. SiPS/2:n maalivahti kuitenkin torjui hienosti rankkarin.

Vastustajan avausmaali syntyi vähän myöhemmin 35. minuutilla Joonas Ojantien lapikkaasta. Kaukolaukaus muutti suuntaa PAVEn puolustajan jalasta ja lensi maaliin ohi voimattoman PAVE-vahdin.

Heti toisen jakson alussa keltapaidat saivat tasoituksensa rangaistuspotkusta. Vapaapotkutilanteessa PAVEn pelaaja työnnettiin nurin maalin edessä ja pallo tuomittiin jälleen pilkulle. Veli-Matti Räihä tälläsi pallon varmasti alanurkkaan.

Miehitys kentällä tasoittui parikymmentä minuuttia ennen loppua. SiPS/2:n pelaaja hankki toisen varoituksensa ja siirtyi suihkun puolelle.

Ottelun voitto-osuma nähtiin 82. minuutilla. SiPS/2 puhkaisi puolustuslinjan syötöllä, jonka kotijoukkue luuli tuottavan paitsion, jota tilanteesta ei kuitenkaan tullut. Vastustajan Aleksi Manninen sai vapaasti laittaa pelivälineen verkkoon.

Lopussa kotijoukkue haki ahnaasti tasoitusta. Pari loistavaa tasoitussaumaa syntyikin, mutta SiPS/2 ja viimeisenä lukkona joukkueen maalivahti pitivät täydet pisteet vierailijoilla.

Tasainen peli olisi voinut päättyä kumman tahansa hyväksi, mutta PAVE joutui jälleen poistumaan kentältä hävinneenä.

PAVEn kausi on nyt paketissa. Joukkue sijoittui Nelosen B-lohkon viimeiseksi ja putoaa sarjaporrasta alemmaksi. Kausi alkoi lupaavasti, mutta syyskierros sujui todella kehnosti. Kun kevätkierroksen jälkeen joukkue oli seitsemäntenä aivan lohkon tasaisen keskikastin tuntumassa, toinen sarjakierros ei tuonut sitten pistettäkään, joten joukkue tippui jumbosijalle ja sitä myötä ensi kaudeksi Viitoseen.

PAVE - SiPS/2 1-2 (0-1)