Arkistosta vuodelta 2014

PAVEn tie Suomen Regions´Cupissa jäi yhteen otteluun, kun MPR Kuopiosta voitti iisalmelaiset maanantai-iltana Kankaan liikuntapuistossa maalein 1–5 (0–4). Paljon eivät siis asetelmat ehtineet viikossa muuttua.

MPR karkasi tavoittamattomiin jo avausjaksolla. Ensin 12. minuutilla MPR:n Pele Koljonen laukoi puolittaisesta läpiajosta pallon tolpan kautta maaliin. 20 minuutin pelin jälkeen MPR sai rangaistuspotkun, kun hyökkääjä nojattiin selästä nurin 16-rajalla. Mikko Oravainen teki pilkulta maalin. 28. minuutilla MPR:n Joel Hämäläinen laukoi suoraan kulmapotkusta pallon komeasti ylänurkkaan. Ja vielä 41. minuutilla sama mies liippasi päällään vapaapotkun maaliin.

Keltapaitojen oma peli ei avauspuolikkaalla juuri ottanut onnistuakseen. Toisella jaksolla peli tasoittui ja PAVEkin sai luotua omia tilanteita. Yksi niistä johti joukkueen ainoaan maaliin, kun PAVE-pelaaja kaadettiin 16-alueella ja Jari Leinonen laittoi rankkarin maaliin 77. minuutilla.

Mutta vielä kerran pallo vietiin pilkulle myös toisessa päässä vastaavan tilanteen jälkeen. Teemu Tikkanen viimeisteli rangaistuspotkusta MPR:n 5–1-voittolukemat 80. minuutilla.

Ottelusta ei jäänyt paljoa jossiteltavaa. Tällä kertaa PAVE oli kuitenkin saanut kokoonpanoon hyvän miehityksen, mutta vastustaja oli jälleen parempi.

PAVE jatkaa valmistautumista pian alkavaan Viitosen sarjakauteen. Sarja-avaus on Kankaalla perjantaina 16.5., jolloin vastaan tulee ToU/2.

PAVE - MPR 1-5 (0-4)