Arkistosta vuodelta 2023

Veikot avasi perjantaina Nelosen sarjakautensa Kuopiossa Litmasen tekonurmella, kun viileässä illassa iisalmelaisia isännöi KJK. Tuomisina ensimmäisestä ottelusta oli tasapeli 1–1 (0–1).

Ottelussa molemmilla joukkueilla oli vahvat vaiheensa. Vieraat menivät johtoon 26. minuutilla. Kauden ensimmäisen Veikkojen osuman laukoi uusi keltapaita Vladimir Repnitsyn läheltä maalia.

Heti toisen jakson ensimmäisellä minuutilla KJK tasoitti, ja tasalukemissa edettiin sitten kohti loppua. Keltapaidoille jäi jossiteltavaa loppuhetkien erikoistilannemaalista, jonka tuomaristo neuvonpidon jälkeen kuitenkin hylkäsi paitsiona.

Vierastasapeli oli kuitenkin hyvä startti kaudelle. Ja startannut kausihan on PAVEn 75-vuotisjuhlakausi!

Seuraavaksi vuorossa onkin sitten kahden viikon sarjatauko, sillä kotiavaus Kankaalla pelataan perjantaina 19.5. KuKia vastaan.

KJK - PAVE 1-1 (0-1)