Arkistosta vuodelta 2009

PAVE koki lauantaina tappion, kun vierailija Suonenjoen Pallo kuritti isäntiä tylyin lukemin 0–4 (0–2). SuPa oli Kangaslammen kentällä pelatussa ottelussa selvästi PAVEa parempi eikä selittelyille jäänyt sijaa.

Ottelun alusta saakka SuPa hallitsi palloa ja sen lyhytsyöttöpeli toimi mallikkaasti kotijoukkueen pelaajien seuratessa vierestä. PAVElla oli vaikeuksia saada palloa edes vastustajan kenttäpuoliskolle, kun keltapaitojen syötöt eivät millään meinanneet löytää omia pelaajia.

Ensimmäinen SuPan maali syntyi pelin 12. minuutilla, kun PAVEn puolustus pelattiin oikealla laidalla parilla syötöllä ulos tilanteesta ja lopulta maalin edestä Jarno Kauhanen pisti pallon maaliin.

Toisen maalin 42. minuutilla puski kulmapotkusta Sami Matilainen, joka oli unohdettu takatolpalle yksin ilman vartiointia.

SuPan kolmannen maalin viimeisteli vapaasti maalin edestä Jani Kinnunen tunnin pelin jälkeen, kun SuPan keskikenttä syötti hänelle pallon yli PAVEn puolustuslinjan.

Neljäs SuPan maalin syntyi rangaistuspotkusta 75. minuutilla. PAVEn puolustaja nojasi SuPa-pelurin kumoon aivan 16-alueen rajalla. Pilkulta pallon maaliin pisti Janne Virtanen.

Kotijoukkue ei päässyt peliin mukaan oikein missään vaiheessa vaikka olikin pari kertaa lähellä heiluttaa SuPan verkkoa. Niinpä PAVElle saldona tällä kertaa nolla pistettä (ja lisätappiona kirjataan vielä yksi kadonnut Select Omega).

Seuraavaan otteluun PAVE matkaa Pieksämäelle, jossa vastuksen taso ei ainakaan laske, kun vastaan asettuu SaPa.

PAVE - SuPa 0-4 (0-2)

0-1 12min SuPa
0-2 42min SuPa
0-3 60min SuPa
0-4 75min SuPa (rp)

PAVEn kokoonpano: Aleksi Hartikainen (mv), Ville Hakkarainen, Pasi Hiltunen, Marko Kärkkäinen, Petteri Hiltunen, Jari Leinonen (V 50min), Timo Ryynänen, Jani Nissinen, Jaakko Isohanni, Antti Kauppinen, Aku Tuovinen (C)

Vaihdosta: Petri Kalanti, Samuli Laitinen, Henry Luimula