Arkistosta vuodelta 2007

PAVEn vieraaksi saapui lauantaina KajHan kakkosdivariin valmistautuva joukkue. Hallipeliksi hyvätasoisen ottelun voitti Haka kahdella rankkimaalilla. Esa Mulari pisti rankit ylämummoon varmasti.

Ensimmäinen jakso alkoi hermostuneesti. Kajaanilaiset totuttelivat alustaan ja PAVE tarkkaili Kajaanilaisten vauhtia. Tarkkaa puolustamista molemmilta porukoilta. Noin 20 min kohdalla sai PAVE hyvän otteen pelistä. Palloa saatiin pelattua maata pitkin ja muutamia maukkaita tilanteita luotiin KajHan maalille. Toki Kajaanin nopeat laiturit olivat myös omissa tilanteissaan. Peli aaltoili hyvin ja PAVE kesti sarjaporrasta ylempänä pelaavan joukkueen vauhdissa mukana. 32 min kohdalla joutui PAVEn puolustaja Ville Hakkarainen nopean Kajaanilaislaiturin prässiin sinällään alkuun vaarattomassa tilanteessa. Kiireen tultua palautus alaspäin oli huono ja Joonas Risto joutui rikkomaan läpipäässyttä KajHan pelaajaa. Rankki ja siitä 1-0 mikä olikin puoliaika tulos.

Toisen jakson alkuun PAVE teki 3 vaihtoa ja aloitti pelin hyvällä painostuksella. Lähimmäksi maalia pääsivät Mikko Tervonen joka kaikkien yllätykseksi veti oikealla jalalla hirmupommin Kajaanilaismaalin tolppaan. Myös V-M Räihällä oli läpiajon poikanen. Kuitenkin Haka teki jakson ainoan maalin kun keskityspallo tilanteessa Joonas Risto arvioi väärin ja ajoi Kajaanilaishyökkääjän selkään ja toinen rankki KajHalle. Mulari, jos mahdollista, pisti vieläkin nurkempaan kuin ekan rankin ja Haka 2-0 johtoon.

PAVE kuitenkin taisteli ja yritti loppuun asti näin ottaen hyvästä treenipelistä kaiken mahdollisen hyödyn irti. Palloa ei saatu maaliin vaikka lopussa päästiin yrittämään jopa rangaistuspotkua. Riku Venäläisen harhautus rankkarissa kuitenkin epäonnistui ja Kajaanilaismolari koppasi pallon kiinni.

Peli oli kokonaisuudessaan ihan hyvä. PAVEn puolustuspelaamisessa oli enemmän järkeä kuin kertaakaan tällä kaudella ja edelleen saimme luotua tilanteita myös toiseen päähän. Tappio kismittää aina mutta selkeästi joukkueen suunta on hyvä.