Arkistosta vuodelta 2015

Kuopiolainen LiPa oli harjoitusottelussa PAVEa parempi maalein 0–4 (0–2) lauantaina Kankaalla. Loppunumeroita tasaisemmassa ottelussa tehokkaasti viimeistellyt vierasjoukkue jätti keltapaidat maaleitta.

PAVE hallitsi enemmän palloa eka puoliajalla, mutta hyökkäyskolmannekselle saakka ei rakentelu kantanut ja kunnon maalipaikkoja syntyi vain yksi. LiPa taasen pyrki usein iskemään pitkillä pystysyötöillä ja onnistuikin siinä. Ensimmäinen maali syntyi 6. minuutilla, kun lipalainen pääsi pitkän ristipallon saattelemana laukomaan tarkan laukauksen alanurkkaan. LiPa siirtyi 0–2-johtoon puskulla kulmapotkusta 23. minuutilla.

Toisen puoliajan alussa ote kääntyi enemmän kuopiolaisille, jotka lisäsivät johtoaan 58. peliminuutilla nopealla vastahyökkäyksellä, kun pitkä syöttö pystyyn karkuutti hyökkääjän yksin läpi. Otteet tasoittuivat taas puoliajan edetessä ja PAVEkin sai hyökkäyspeliään sujumaan vähän paremmin. Nyt muutama hyvä maalipaikkakin luotiin mutta ilman tulosta. LiPa sen sijaan onnistui vielä kerran 85. minuutilla, kun kärkimies irtosi taas karkuun nopealla pystysuunnan syötöllä ja hänet kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti.

Tuleva sarjavastus näytti vahvuutensa ja kirjasi selvän voiton. Harjoitusottelu täytti tehtävänsä ja iisalmelaisleirissä kohtaamisesta saatiin hyvin opittavaa. Keltapaidat pelaavat vielä yhden harjoitusottelun ennen sarja-avausta. Lauantaina 25.4. vastustajaksi Kankaan monttuun saapuu KJK. Ottelu alkaa jo klo 12.30.

PAVE - LiPa 0-4 (0-2)