Arkistosta vuodelta 2016

PAVE kärsi torstaina niukan tappion, kun Kuopion Elo vei täyden pistepotin Sankariniemeltä tuloksella 3–4 (1–1). Tasainen ja runsasmaalinen ottelu kääntyi viime minuuteilla vierailijalle. Jälleen nähtiin myös runsaasti erikoistilannemaaleja, yhteensä viisi seitsemästä maalista.

Elo avasi maalinteon 14. minuutilla tarkalla vapaapotkulla 16-rajan ulkopuolelta. Kymmenen minuuttia myöhemmin syntyi PAVEn tasoitus. Pertti Roth antoi laidalta matalan keskityksen ja Jeri Saastamoinen ampui pallon maaliin ohi maalivahdin. Tulostaululla oli lukemat 1–1 tauolle siirryttäessä.

Toisen jakson alussa Elo karkasi nopeasti kahden maalin johtoon. Ensin kulmapotku löysi vapaan pelaajan pään maalin edestä ja pian vierailija osui toistamiseen kierteisellä laitavapaapotkulla.

Mutta kotijoukkue punnersi pelin tasoihin. Pari minuuttia 1–3-maalin jälkeen kapteeni Aleksi Hartikainen puski Rothin antaman laitavapaapotkun verkkoon. Sama mies myös tasoitti lukemat kymmenen minuutin päästä, pelikellon näyttäessä 75. minuuttia. Simo Roth kaadettiin rangaistusalueella ja Hartikainen ampui pallon pisteeltä varmasti maaliin.

Mutta vastustajan voittomaali syntyi vielä 87. minuutilla. Kuopiolaispelaaja pääsi karkuun laidalta sijoittaen lopulta pelivälineen maaliin.

Viikon sisällä toisen kerran PAVE nousi kahden maalin takaa tasalukemiin, mutta pisteitä ei keltapaidoille lopulta jäänyt.

PAVEn viimeinen kevätkierroksen peli on lauantaina 2.7. Rautavaaralla Raikun vieraana.