Arkistosta vuodelta 2017

PAVE koki perjantaina tappion Nelosessa, kun NP-H vei pisteet kolealta Kankaan Liikuntapuiston kentältä maalein 3–0 (1–0).

Kuopiolaiset olivat ensimmäisellä jaksolla hallitsevampia ja menivät johtoon 11. minuutilla kulmapotkusta. Vieraiden pelin rakentelu toimi isäntiä paremmin tuottaen pari hyvää maalitilannetta. PAVEn avauspeli takkusi ja hyökkäykset pysähtyivät ennen kentän viimeistä kolmannesta, eikä todellisille maalipaikoille ollut pääsyä.

Toisella jaksolla ote vaihtui kotijoukkueelle. PAVEn vahvin vaihe oli tunnin paikkeilla. Joukkue hallitsi palloa ja kehitti muutaman maalipaikan sekä vaarallisen erikoistilanteen. Maalilaukaukset jäivät kuitenkin puuttumaan, vaarallisin laukaus sujahti tolppaa hipoen ohi. NP-H puolusti koko ottelun tiiviisti ja toisella jaksolla lähes kaikki miehet pallon alapuolella. PAVElla oli kovin hankalaa löytää keinoa puolustuksen ohi.

Keltapaitojen vahva vaihe katkesi NP-H:n keskialueen pallonriistoon ja vastahyökkäykseen 80. minuutilla, mikä johti 0–2-maaliin. Lopussa PAVE pyrki yhä isommalla riskillä nousemaan hyökkäyksiin, mistä vastustaja sitten 88. rankaisi jälleen samantyylisellä nopealla vastaiskulla syötönkatkon seurauksena.

Vierailija oli parempi ja pisteidensä arvoinen. NP-H loi tarvittavat maalipaikat ja käytti ne tehokkaasti.

PAVE jatkaa sarjaansa kotipelillä, kun sunnuntaina 21.5. Kankaalla vastassa on Lehmon Pallo.