Arkistosta vuodelta 2010

Image

Perjantaina 23.7. Rautavaaran Raiku saapui PAVEn vieraaksi Itä-Suomen Viitosen otteluun. PAVE voitti Kangaslammilla pelatun ottelun lukemin 3–2 (3–0).

Ensimmäisellä puolituntisella kummallakin joukkueella oli omat tilanteensa avausmaaliin. Lopulta PAVE onnistui viimeistelyssä kaksi kertaa parin minuutin sisään.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 32. minuutilla. PAVEn Kari-Pekka Hyvärisen matala keskitys löysi maalin edustalta kapteeni Aku Tuovisen, joka laukoi pallon varmasti alakulmaan.

Heti seuraavalla minuutilla Tuovisen syöttö vapautti Samuli Laitisen nousemaan vasemmalta laidalta. Laitisen laukaus reilusta paristakymmenestä metristä lensi putoavana takanurkkaan.

Muutama minuutti ennen taukoa kauden ensimmäistä peliään pelannut Petteri Hiltunen vei PAVEn 3–0-johtoon. Kari-Pekka Hyvärinen liippasi päällään sivurajaheiton Hiltuselle, joka juoksi ohi puolustajan ja ampui pallon maaliin.

Toisella jaksolla Raiku osoitti, ettei peli ole ohi 45 minuutin jälkeen. Teijo Savolainen teki Raikun 3–1-kavennusmaalin kulmapotkusta 55. minuutilla, mistä vierasjoukkue sai lisää puhtia ja aloitti takaa-ajon.

Noin 70 minuutin kohdalla Raiku kavensi tilanteeksi 3–2. Jari Korkalainen vapautettiin laidaltaan pystysyötöllä ja hän laukoi pelivälineen takakulmaan.

Toisen Raikun maalin jälkeen PAVE sai terävyyttä otteisiinsa niin, ettei Raiku saanut enää kunnollista tilannetta tasoitukseen. Lopussa keltapaidoille tuli tilanteita lisämaaleihin, pari avopaikkaakin, mutta hyvätkin paikat jäivät hyödyntämättä ja enemmän maaleja ei enää nähty.

PAVE nappasi ottelusta neljännen kotivoiton putkeen. Tasaisessa sarjataulukossa täydet kolme pistettä ovat arvokkaat.

Seuraavan kerran PAVE palloilee perjantaina 30.7. Siilinjärvellä HarTen vieraana.