Arkistosta vuodelta 2023

PAVElle kirjattiin kolmas tasapeli peräkkäin ja tappioton putki jatkuu. PAVE matkusti torstaina kauden pisimpään vieraspeliinsä Kontiolahdelle LehPa/2:n vieraaksi. Tuomisina oli viime ajoilta tuttu tasapelipiste, kun joukkueet päätyivät pistejakoon 1–1 (1–1).

Ottelu pelattiin Lehmon erittäin pienellä tekonurmella, jossa tilanteita ja säpinää riitti jatkuvasti. Keltapaidat aloittivat vahvasti halliten pelin alkua. Vladimir "Repa" Repnitsyniä revittiin 16-rajalla 6. minuutilla ja mies itse sitten laukoi vapaapotkun komeasti verkkoon.

Paine oli isäntien päädyssä ja tilanteita useampaan lisämaaliin luotiin, mutta tulosta se ei tuottanut. Sitten 34. minuutilla kotijoukkue pääsi kuin varkain iskemään lähes ainoasta jakson paikastaan pelin tasoihin, minkä jälkeen he olivat pelissä paremmin kiinni. Toisen jakson alku oli heidän vahva vaiheensa.

Lopussa PAVE haki vielä ahnaasti voitto-osumaa. Lukuisista erikoistilanteista huolimatta palloa ei enää maaliin saatu, joten pistejako oli taas tosiasia.

Vaikka enemmänkin oli tarjolla, vieraspiste on positiivinen tulos haastavalta arki-illan reissulta. Veikoilla on kauden viidestä ensimmäisestä ottelusta tilillä yksi voitto ja neljä tasapeliä. Sarjasijoitus on viides eli juuri taulukon puolivälissä.

Seuraavana on vuorossa kotipeli Sankariniemellä, kun lohkon ennakkosuosikki Zulimanit saapuu Iisalmeen perjantaina 16.6.

LehPa/2 - PAVE 1-1 (1-1)

0-1 6min Repnitsyn
1-1 34min LehPa/2

Kokoonpano: Piironen (mv); Luomala, Marttila (C), Makkonen, Piirala; Tuuva, Luoma Miro, Innanen (V) (65min Karppinen), Rautio (46min Hyvönen); Riihola, Repnitsyn (78min Eyob)

Vaihdossa: Ismael