Arkistosta vuodelta 2016

Keltapaitojen pelikausi avattiin tänäkin vuonna harjoitusottelulla Raikua vastaan. Lauantaina 9.1. Iisalmen hallissa isännät voittivat vierailijat luvuin 4–1 (1–1).

Kauden avausmaali saattoi samalla olla myös kauden komein, kun Aleksi Hartikainen laukoi Tapio Merkkiniemen antaman laitavapaapotkun suoraan volleysta ylänurkkaan 16-rajalta. Avauspuolikas päättyi tasan Raikun tasoittaessa sitten rangaistuspotkusta ja PAVEn epäonnistuessa omastaan.

Toisen jakson alussa iisalmelaiset menivät johtoon Hartikaisen puskulla kulmapotkusta. Hetki sen jälkeen PAVE missasi toisen rangaistuspotkun, kun Raiku-vahti torjui sen. Jakson puolivälissä tilanne muuttui 3–1:een Jussi Antikaisen jalasta Jeri Saastamoisen esityön jälkeen. 4–1-loppuluvut syntyivät PAVE-paidassa ensi kertaa pelanneen Mustafan puskusta.

Vuoden ensimmäiseksi peliksi keltapaitojen otteet olivat yllättävänkin hyviä. Tähän vuodenaikaan PAVE oli parempi, mutta joukkueiden kohtaamisia on kauden mittaan luvassa jälleen useampia.

PAVE - Raiku 4-1 (1-1)

1-0 13min Hartikainen (Merkkiniemi)
1-1 25min rp Raiku

2-1 45 min Hartikainen (Saastamoinen)
3-1 65 min Antikainen (Saastamoinen)
4-1 70 min Mustafa (Roth P.)