Arkistosta vuodelta 2007

PAVEn toivottavasti viimeinen hallipeli tälle kaudelle päättyi selkeään tappioon kun vastassa oli Palloseura Siilinjärveltä.SiPS vei muuten ihan tasaisen pelin maalein 3-1. PAVElla ehkä oli muutama maalipaikka enemmän mutta tuttu fraasi on että vain tehdyt maalit lasketaan.

Ensimmäisellä jaksolla kun peliä oli pelattu 17 minuuttia PAVEn puolustus pompotti palloa ja SiPS hyökkääjä pääsi nostamaan roikun yli Juha Ovaskaisen. Muutama minuutti tuosta ja Jarmo Kauppinen oli mielipuuhassaan eli puskemassa kulmaa sisälle ja peli oli 1-1. PAVEn peli kulki tämän jälkeen ensimmäisen jakson ajan ihan hyvin. Pallo jonkun verran poltteli jaloissa mutta tilanteita ja muutama hyvä hyökkäys päästiin kuitenkin luomaan.

Toisella jaksolla PAVEn peli jonkin verran sekosi ja toisaalta SiPS, etenkin puolustuksensa osalta tiivisti peliään. Sillä ei ole kuitenkaan selitettävissä valtava harhasyöttöjen ja epäonnistuneitten haltuunoottojen määrä mikä pelissä näkyi. Pallo ei siis kesyyntynyt PAVElaisilla. Lopussa SiPS sitten rokotti kaksi maalia ja näin vei pelin.

Seuraavat kaksi viikkoa PAVE keskittyy harjoittelemaan ja toiveissa on ulkokentälle siirtyminen.