Arkistosta vuodelta 2010

Image

PAVEn tappiolliset vieraspelit saivat jatkoa keskiviikkona 30.6. Toivalassa. Kotijoukkue ToU/2 nappasi täydet pisteet 1–0 (1–0) -voitolla.

Kun edellisessä ottelussaan PAVE aiheutti sarjakärjelle avaustappion, tällä kertaa sarjajumbo puolestaan hankki avauspisteensä PAVEn kustannuksella.

Toivalan nuori joukkue aloitti pelin pirteästi. Ottelun ainoaksi jäänyt maali syntyi hyvällä yksilösuorituksella jo kahdeksannella minuutilla. ToU/2:n Hannu Lehto karkasi keskiympyrästä lähtien yksin läpi ja sijoitti pallon alanurkkaan ohi PAVEn maalivahdin.

PAVEn ensimmäinen jakso oli sekavaa peliä. Pallo poukkoili enimmäkseen keskialueella. Harvalukuiset PAVEn hyökkäykset päättyivät ilman laukauksia, eikä vastustajan maalivahti joutunut torjuntatöihin. Tosin myöskään ToU/2 ei saanut enää maalinsa jälkeen montaa tilannetta PAVEn päätyyn.

Toisella jaksolla pallon hallinta oli PAVElla ja ToU/2 keskittyi puolustamaan. Syötöt löysivät paremmin perille, mutta silti pelin rakentelu edelleen tökki. Maalipaikkoja syntyi kuitenkin ainakin tasoitusmaaliin. Parhaat paikat tulivat kulmapotkuista, mutta puskut suuntautuivat maalivahdin syliin tai yli maalista.

ToU/2 puolusti hyvin johtoaan loppuun saakka, eivätkä keltapaidat lopulta ottelussa palloa maaliin saaneet, joten ToU/2 otti helteisestä ottelusta ansaitun voiton.

Sarjan ensimmäinen puolikas on ollut PAVElta kovin kaksijakoinen: kolme voittoa kotona ja kolme tappiota vieraissa. PAVE yrittää hankkia ensimmäistä vierasvoittoa seuraavan kerran keskiviikkona 7.7. Kiuruvedeltä, kun se kohtaa paikalliskamppailussa KiuPan.

ToU/2 - PAVE 1-0 (1-0)

1-0 8min ToU/2