Arkistosta vuodelta 2007

Eipä jäänyt lapsille kertomista kun PAVE ja OuPa kohtasivat lauantaina Iisalmen hallissa. Kova yritys oli päästä ulos pelaamaan mutta takatalvi ajoi joukkueet halliin. Peli oli hidastempoista mutta hyvää siinä oli PAVEn kannalta se että saimme paljon syöttöjä omille eli peli ajoi ainakin yhden harjoituksellisen asian.

Ensimmäisen jakson alku oli uskomatonta sähläämistä. Sitten PAVE otti pallon alas ja rupesi pelaamaan. 26 min oli pelattu kun PAVE sai kulman jonka Aku Tuovinen pisti takatolpalle mistä Petri Hätinen puski pallon verkkoon. Heti seuraavasta hyökkäyksestä OuPA tasoitti pelin. Roikkupallo kimposi ylärimasta ja PAVE puolustajien uinahdellessa teki kaveri riparista maalin. Tässä vaiheessa Joonas Risto aloitti nousut vasemmalta laidalta ja PAVE saikin kaksi maalia näiden nousujen ansiosta Ensimmäisen niittasi Juha Roth ja toisen Mikko Tervonen.

Toisen jakson maalitehtailun käynnisti Veli-Matti Räihä ampumalla pallon takanurkkaan ja näin peli oli 4-1. Jarmo Kauppinen teki 5-1 maalin kulman jälkitilanteesta. Sitten nähtiin ehkä pelin upein syöttö kun PAVE molari Juha Ovaskainen avasi millimetrin tarkan avauksen suoraan Miika Tiihosen juoksuun kun OuPa oli unohtanut laidan tyhjäksi. Mixu keskitti maalille josta Aleksi Hartikainen ohjasi pallon verkkoon. Pete Hätinen teki päivän toisen maalinsa kaventamalla vasemmalta keskeen ja ampumalla etunurkkaan. OuPa vielä lopussa kavensi loppunumeroiksi 7-2 kun PAVEn pelaajilla oli keskialueella kisa siitä että kuka ottaa pehmeimmin miestä.

Pelit toivottavasti ensi viikonloppuna paranee kun vastaan peleissä astuu JuPS ja KajHa. OuPa teki PAVElle kaksi maalia ehkä kolmesta tilanteesta. Siinä olisi jonkinverran petrattavaa.