Arkistosta vuodelta 2009

PAVE vieraili KiuPan vastustajana keskiviikkona 29.7. Itä-Suomen Nelosen ottelussa. Kuorevirran kentällä palloiltu ottelu päättyi tasalukemiin 1-1 (0-0).

Ottelu alkoi PAVEn hallinnalla. Vierailija piti palloa, mutta hallintaa ei saatu käännettyä selviksi maalipaikoiksi paria tilannetta useammin.

Jakson loppua kohti KiuPa pääsi mukaan peliin. Kotijoukkue yritti saada pallon odotetusti läpijuoksuihin kärkimiehilleen, mutta se tuotti lähinnä vain paitsioita.

Vaikka PAVEn puolustus piti kiuruvetisten hyökkäykset kurissa, ensimmäisen jakson vaarallisin tilanne tuli silti KiuPalle. KiuPa-pelaajan pusku kulmapotkuun pamahti ylähirteen.

Toinen jakso alkoi PAVEn osalta murheellisesti. Ensimmäisellä minuutilla tuomari katsoi, että PAVE-vahti kaatoi käsillään KiuPan hyökkääjän ja tuomitsi pallon pilkulle. KiuPan Jussi Auvinen pisti pallon pilkulta varmasti maaliin.

Johtomaalin jälkeen kotijoukkue vetäytyi puolustamaan ja ote siirtyi täysin PAVElle.

Keltapaidoilla oli monia paikkoja, mutta viimeistelyyn olisi tarvittu enemmän huolellisuutta. PAVElla oli mm. useita vapaapotkuja hyviltä paikoilta mutta ilman tulosta.

Tasoitus syntyi vihdoin 72. minuutilla. Marko Kärkkäinen syötti pallon vasempaan laitaan Samuli Laitiselle, joka keskitti pallon maalin edustalle. Antti Kauppinen hyppäsi keskityspalloon ja puski pallon maalin nurkkaan.

Tasoituksen jälkeen PAVE yritti hakea voittomaalia, mutta kun kotijoukkueen puolustus pelasi uhrautuvasti ja hyökkäysten viimeistely ontui, päädyttiin lopulta tasapeliin.

Kumpikin sarjan hännille juuttuneista joukkueista olisi kipeästi tarvinnut täydet pisteet, joten tasapeli maistui melkein tappiolta.

PAVEn seuraava ottelu on maanantaina 3.8., kun vastustajaksi Iisalmeen saapuu Warkaus JK:n reservijoukkue.

KiuPa - PAVE 1-1 (0-0)

1-0 46min KiuPa (rp)
1-1 77min Antti Kauppinen (Samuli Laitinen)

PAVEn kokoonpano: Aleksi Hartikainen (mv) (V 46min), Petri Kalanti, Petteri Hiltunen, Antti Kauppinen, Marko Kärkkäinen, Jari Leinonen, Jari Ollikainen, Jani Sutinen, Samuli Laitinen (V 20min), Kari-Pekka Hyvärinen, Aku Tuovinen (C)

Vaihdosta: Janne Räsänen, Henry Luimula, Ville Hakkarainen, Timo Ryynänen, Fabio de Santana, Jussi Antikainen