Arkistosta vuodelta 2018

PAVE ja Juankosken Pyrkivä kohtasivat toistamiseen lauantaina treenipelissä jalkapallohallissa. Ottelusta kirjattiin PAVElle voitto lukemin 5–1 (2–0).

Maalit menivät tällä kertaa seuraaville keltapaitaisille: Kari Huttunen (2), Lucas Leinonen, Samu Vidgren ja Jamil Jammo.

Maalinteon aloitti Lucas Leinonen 15. minuutilla, kun hän laukoi pallo verkkoon 5-rajalta maalineduspainostuksen päätteeksi Huttusen syötöstä. Kaksi minuuttia myöhemmin iisalmelaisten maalivahti Asse Martikaisen avaus tavoitti laidalta Samu Vidgrenin, joka irtosi karkuun ja laukoi pelivälineen vastustamattomasti alakulmaan.

Pari paikkaa jäi avauspuolikkaalla hallitsevammilta isänniltä käyttämättä, mutta toisaalta JuPykin loi muutaman vaarallisen hyökkäyksen eikä vierailijan maali ollut kaukana.

Enimmäkseen PAVEn otteessa mentiin toisella puolikkaallakin. Jakson 7. minuutilla Jari Leinonen laittoi vapauttavan poikkisyötön Jamil Jammolle, joka tuikkasi läheltä johdon 3–0:aan. Sitten jakson puolivälissä yhdelle vierailijoista tuomittiin kentältäpoisto, mikä joltensakin sekoitti loppuosan peliä kummassakin leirissä.

Jakson 24. minuutilla Kari Huttunen puski maalin edestä Mikael Karppisen lähettämän rajaheiton verkkoon ja kolme minuuttia myöhemmin sama mies puski Jakkrit Tai Ngernin antaman kulmapotkun samoilta sijoilta taas maaliin. PAVE-vahdin nollapeli hupeni viimeisellä minuutilla, kun kulmapotku meni oman pelaajan kautta sisään.

Maaliskuulle on PAVElla jo sovittuna pari treenipeliä, mutta seuraavan ottelun ajankohta selviää lähipäivinä.

PAVE - JuPy 5-1 (2-0)

1-0 15min Leinonen L (Huttunen)
2-0 17min Vidgren