Arkistosta vuodelta 2023

Veikkojen Sankkurin-avauksesta saatiin tulokseksi tasapeli 2-2 (0-2), kun PAVE kohtasi Kings SC/Akatemian. PAVE nousi edellisen ottelun tapaan loppuhetkillä tasoihin ja jatkaa sarjassa ilman tappioita.

Hieman nihkeän ensimmäisen jakson jälkeen keltapaidat paransivat otteitaan toisella puolikkaalla. Tauolle mentiin vieraiden kahden maalin karkumatkalla, mutta niin vain Veikot väänsivät jälleen tasoihin.

Vladimir Repnitsyn laukoi kavennuksen 52. minuutilla ja 87. minuutilla Miika Riihola ohjasi aivan maalin edestä Maksim Tuuvan poikkisyötön maaliin.

Joukkueen saldona on nyt yksi voitto ja kolme tasapeliä. Seuraavaksi on edessä reissu Kontiolahdelle, jonne PAVE matkaa LehPa/2:n vieraaksi torstaina 8.6.

PAVE - Kings SC/Akatemia 2-2 (0-2)

0-1 33min Kings SC/Akatemia
0-2 38min Kings SC/Akatemia