Arkistosta vuodelta 2016

Keltapaidat saivat lauantaina vieraita Kuopiosta, kun joukkue kohtasi Kings SC:n. Vieraat veivät harjoitusottelusta voiton maalein 0–2 (0–0).

Maalittomalla avausjaksolla peli aaltoili kummassakin päädyssä. PAVE loi muutaman vaarallisen tilanteen, mutta selviin maalipaikkoihin asti oli hankalaa murtautua. Vastustajallakaan ei tosin avauspuolikkaalla ollut oikein tuhannen taalan paikkoja, vaikka pari paikkaa sillä enemmän olikin.

Kings oli liikkeellä kotijoukkuetta laajemmalla miehistöllä ja toiselle jaksolle kuopiolaiset saivat lisää liikettä peliinsä vaihtojen turvin. Pallon hallinta alkoi mennä nyt vieraiden nimiin ja painetta saatiin ajoittain iisalmelaispäätyyn, mutta PAVE puolusti kuitenkin hyvin ja viimeisenä lukkona toimi edukseen esiintynyt PK-laina maalivahti Matias Rissanen.

Ottelun ainoat osumat nähtiin parin minuutin sisällä toisen jakson alussa. Kaksi kertaa Kings-pelaaja oli ilman kunnon vartiointia kulmapotku- ja keskitystilanteissa, ja molemmista paikoista vastustajat puskivat maalin.

Toisella puolikkaalla PAVEllakin oli jokunen tilanne maalintekoon, mutta edelleen todelliset huippupaikat jäivät vähiin. Lähimpänä maalia oltiin loppupuolen kulmapotkussa, jossa pallo pomppi hieman ohi.

Vaikka vierailija oli lopulta vahvempi, keltapaidat pelasivat taas kokonaisuutena hyvän ottelun ja tilille karttui jälleen arvokas treenimatsi Kolmosen tason vastustajaa vastaan.

Seuraavana lauantaina on vuorossa jälleen Kajaanin-vierailu. Silloin vastustajana on paikallinen Spartak, sekin Kolmosen joukkue.

PAVE - Kings SC 0-2 (0-0)

0-1 51min Kings SC
0-2 53min Kings SC