Arkistosta vuodelta 2009

Warkaus JK/2 päihitti PAVEn selvin numeroin maanantaina 3.8. Kangaslammen kentällä pelattu ottelu päättyi vieraiden voittoon maalein 2-7 (0-2).

Valitettavasti runkopelaajia puuttui tällä kertaa PAVEn kokoonpanosta liian monta.

Vierailijajoukkue oli alusta alkaen hallitsevampi osapuoli ja ajoi PAVEn puolustuskannalle.

Warkaus JK/2:n avausmaali syntyi viiden minuutin pelin jälkeen. Kulmapotku löysi maalin edestä varkautelaispelaajan, joka puski pallon ohi PAVE-vahdin.

Ottelun 13. minuutilla peli oli jo 0-2.

Toisen maalin jälkeen kotijoukkue pääsi paremmin mukaan vastustajan vauhtiin, mutta omat hyökkäykset olivat harvassa. Ensimmäinen puoliaika päättyi lukemiin 0-2.

Ottelu ratkesi lopullisesti toisen jakson alussa, kun Warkaus JK/2 takoi kuudessa minuutissa kolme maalia lisää. Lukemat olivat 57. minuutilla 0-5.

Tilanteessa 0-6 Henry Luimula ampui pallon maaliin ja niin myös PAVE sai merkinnän maalisarakkeeseen 71. minuutilla.

Myöhemmin ottelussa Luimula katseli punaista korttia kaadettuaan läpiajossa olleen vastustajan hyökkääjän.

Vieraat tekivät 1-7-maalin 74. minuutilla.

Ottelun viimeisen maalin teki PAVE 89. minuutilla. Samuli Laitinen ampui pallon hienosti 30 metristä alanurkkaan ja loppuluvuiksi 2-7.

PAVEn sarjaottelut jatkuvat perjantaina 7.8. Suonenjoella SuPaa vastaan.

PAVE - Warkaus JK/2 2-7 (0-2)