Arkistosta vuodelta 2009

Image

Pallo-Kerho 37:n reservijoukkue voitti PAVEn Iisalmen paikallisottelussa maalein 1–2 (1–1). Nelosen ottelu pelattiin torstaina 23.7. aurinkoisen Sankariniemen loistokuntoisella nurmella.

PK oli terästänyt ryhmäänsä muutamalla edustusjoukkueen pelurilla. Vastustajan kärkimiehenä esiintyi viime kaudella PAVEn paidassa tahkonnut Toni Heiskanen.

Ottelu alkoi PAVEn kannalta hyvin, sillä Aku Tuovinen vei kotijoukkueen johtoon 13 minuutin pelin jälkeen. Kapteeni Tuovinen pamautti pallon upeasti ylänurkkaan reilusta paristakymmenestä metristä. Kierteinen laukaus yllätti PK:n maalissa pelanneen Anssi Kauppisen. Esityön maaliin teki keskikentällä Jari Ollikainen.

Tasoitusmaali nähtiin 37. minuutilla. Keskityspallo löysi maalin edestä vapaana olleen Heiskasen, joka laittoi pallon helposti maaliin.

Toisella jaksolla PK haki ratkaisua pitkillä avauksilla, mikä johti usein kulmapotkuihin. Myös voittomaali 72. minuutilla syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta.

Pallo päätyi kulman jälkeen PK:n pelaajalle, joka laukoi päin PAVEn maalia. Maalivahti Aleksi Hartikainen torjui laukauksen, mutta Arto Eskelinen tyrkkäsi paluupallon verkkoon.

Niinpä toinenkin kesän Iisalmen derby päättyi PK:n kakkosmiehistön voittoon maalin erolla.

Sankkurin kenttämestari ansaitsee erityismaininnan loistavasta nurmesta.

PAVEn paidan puki päälleen ensimmäistä kertaa tällä kaudella hyökkääjä Fabio de Santana, joka tullaan näkemään myös loppukauden otteluissa.

PAVEn sarjaottelut jatkuvat jälleen paikallisottelulla, kun keltapaidat matkaavat KiuPan vieraaksi Kuorevirran kentälle keskiviikkona 29.7.

PAVE - PK-37/2 1-2 (1-1)

1-0 13min Aku Tuovinen (Jari Ollikainen)
1-1 37min PK-37/2
1-2 72min PK-37/2

PAVEn kokoonpano: Hartikainen (mv), Luimula, Ryynänen, Kalanti, Pasi Hiltunen, Petteri Hiltunen, Leinonen, Ollikainen, Räsänen, Laitinen, Tuovinen (C)

Vaihdosta: Hyvärinen, Fabio de Santana

Vaihdossa myös: Kärkkäinen, Happonen, Lappalainen