Arkistosta vuodelta 2016

Keltapaidat tekivät lauantaina taas vierailun Kajaanin pallohalliin, jossa vastassa oli tällä kertaa paikallinen Kolmosessa pelaava Spartak. Vieraiden kahden maalin johtoasema kääntyi toisella jaksolla ja isännät olivat lopulta parempia maalein 4–2 (0–2).

Keltaisten salama-alusta vastasi Jeri Saastamoinen, joka tuikkasi toisella peliminuutilla pallon lähietäisyydeltä maalivahdin ohi. Syötön maaliin tarjoili Aleksi Hartikainen. 20 minuuttia myöhemmin PAVE sai peräkkäin kolme kulmapotkua, joista viimeisestä Kari Huttunen puski putoavan pallon yli maalivahdin. Kulman laittoi matkaan Saastamoinen.

Maalien jälkeen ote alkoi kääntyä vastustajalle, joka sai ensimmäisen osumansa heti toisen puoliajan alussa vapaapotkulla, joka muutti suuntaa PAVE-pelaajasta. Tasoitus syntyi 58. minuutilla hyvän pystysyötön turvin ja kaksi minuuttia myöhemmin peli oli 3–2 16-rajan pallonriiston myötä.

Loppuluvut täydentyivät 68. peliminuutilla, kun keskityspallo rajaheiton jälkeen löysi vapaan pelaajan pään maalin edestä.

Keltapaitojen peli ei päässyt edellisottelujen tasolle. Syötöt jäivät kohteistaan ja pelin rakentelu oli hankalaa.

Seuraava kohtaaminen on lauantaina 12.3. Tuolloin Iisalmeen treenipeliin saapuu Kuopion Elo, joka nousi tulevaksi kaudeksi Neloseen.

Spartak Kajaani - PAVE 4-2 (0-2)