Arkistosta vuodelta 2008

Iisalmen Sanomat 9.6.2008:

PAVElla maalijuhlat Lehmossa

Tommi Korpihalla

PAVE Iisalmi kävi vyöryttämässä 90 minuuttia hyökkäyksiään kohti Lehmon Pallon maalia sunnuntaina Kontiolahdella. Tuloksena oli viisi maalia, vaikka maalipaikkoja oli selvästi enemmän. Kolmosen sarjapisteet lähtivät PAVEn mukaan maalein 5-1 (3-1).

PAVEn valmentaja Jussi Kukkonen oli ottelun jälkeen tyytyväinen, varsinkin oman joukkueen hyökkäyspeli lämmitti mieltä.

- Saimme mukavasti palloa LehPan puolustuksen selustaan ja sieltä oli helppo tehdä maaleja, Kukkonen kertoi.

- Varsinkin pysty- ja seinäsyötöillä onnistuimme puhkomaan vastustajan puolustuksen, kun pallottomien pelaajien liike oli hyvä. Parhaimmillaan meidän touhu muistutti jalkapalloa, Kukkonen veisteli.

PAVE aloittiottelun löysästi, sillä alussa LehPa meni johtoon, mutta PAVE jaksoi vyöryttää hyökkäyksiään kohti lehmolaisten maalia.

Riku Venäläinen tasoitti ottelun reilun 20 minuutin jälkeen ja vähän myöhemmin Jonne Räisänen vei vieraat jo johtoon. Taukonumerot 1-3:een puski Marko Kurikka.

Toisella jaksolla maaliteossa onnistuivat Kurikka ja Räisänen.

PAVE on nyt oman kevätkierroksensa pelannut ja keltapaidat keikkuvat yhden pisteen päässä sarjakärjestä.

- Olisi kevätkierros voinut mennä paremminkin, jos johtaisimme sarjaa puhtaalla pelillä, mutta hyvä suoritus tämä on, Kukkonen myönsi.

PAVE on pelannut yli puolet peleistään vieraissa, joten jäljellä olevista otteluista suurin osa on kotona.

Seuraava peli onkin jo torstaina, kun JIPPOn kakkosjoukkue tulee Iisalmeen.

LehPa - PAVE 1-5 (1-3)

PAVEn maalit: 1-1 22min Riku Venäläinen (Jonne Räisänen), 1-2 33min Jonne Räisänen (Marko Kurikka), 1-3 38min Kurikka (Aku Tuovinen), 1-4 62min Kurikka (Venäläinen), 1-5 82min Räisänen (Venäläinen)

PAVEn kokoonpano: Pasi Tenhunen (mv, 62min Niko Piironen), Jarno Laitinen, Joona Kemppainen, Petri Hätinen, Esa Kauppinen (80min Tapio Merkkiniemi), Aku Tuovinen, Mika Pesonen (V 40min, 87min Jari Savolainen), Riku Venäläinen (84min Oskari Vilpponen), Marko Kurikka (V 75min), Jonne Räisänen, Mikko Tervonen (C, V 70min)

Muut vaihdossa: Aleksi Hartikainen (ottelupöytäkirjan virhe esti Aleksin pelaamisen)