Arkistosta vuodelta 2008

Kovin vaikeaa oli PAVElla pallollinen pelaaminen lauantaina, kun vastassa oli SiPS A-juniorit. Muutama hyvä hyökkäys ja loppu olikin enempi ja vähempi säheltämistä.

Pelin ensimmäisellä jaksolla PAVEn joukkue pysyi jotenkin kasassa. Kun 11 minuuttia oli pelattu, pääsi Mikko Tervonen läpi ja hänet kaadettiin 16-rajan sisäpuolella. Rankki tuli, jonka ampui sisälle Aleksi Hartikainen. 31 min oli pelattu, kun kulman jälkitilanteessa Tervonen tiputti pallon Oskari Vilpposelle, joka ampui ensimmäisen maalinsa PAVElle. Loppujaksolla PAVE loi muutaman paikan ja sai estettyä puolustuksen sähellyksestä aiheutuneet SiPS A-junnujen tilanteet.

Heti toisen jakson alkuun SiPS pääsi kaventamaan PAVE puolustajien suosiollisella avustuksella. Pari minuuttia edellisestä ja Jonne Räisänen karvasi hyvin SiPS alakertaa. Irtopallon sijoitti maaliin Aku Tuovinen. 4-1 maali syntyi, kun Mikko Tervonen ja Jonne Räisänen taiteilivat SiPSin maalilla. Lopulta Tervonen pääsi tekemään maalin tolpan juurelta. 4-2 syntyi, kun PAVE karkuutti SiPSin hyökkääjän läpiajoon. 70 minuutilla Aku Tuovinen sai hyvän syötön Jonne Räisäseltä ja teki illan toisen maalinsa. Loppupelin PAVEn miehistö surffaili miten sattui. 82 minuutilla SiPS kavensi 5-3 ja pelin viimeisellä minuutilla vielä lopputulokseksi 5-4.

Voitto tuli siis arveluttavan huonolla pelillä. Paljon on parannettavaa, kun viikon päästä saapuu vastaan Zulimanit Talvipiirisarjan pelissä.

PAVE – SiPS/A 5–4 (2–0)

PAVEn kokoonpano: Niko Piironen (mv), Joona Kemppainen, Petri Kalanti, Jari Savolainen, Mika Pesonen, Jouni Kasurinen, Mikko Tervonen (C), Oskari Vilpponen, Heikki Korkalainen, Aku Tuovinen, Aleksi Hartikainen

Vaihdosta: Henri Luimula, Jonne Räisänen, Esa Kauppinen