Arkistosta vuodelta 2015

PAVE pelasi lauantaina vuoden ensimmäisen ottelunsa Kankaan tekonurmella, kun keltapaidat kohtasivat farmijoukkuepartnerinsa LaPa-95:n. Lopputulos harjoituspelistä oli 6–0 (1–0) -voitto kotijoukkueelle.

Perjantaina PAVEn ja PK-37:n edustusjoukkueet kolasivat yhdessä tekonurmen viimeisen varjoisan nurkan lumesta vapaaksi, jotta kumpikin pääsi lauantaina kentälle pelaamaan omat ottelunsa.

Harjoitusottelu oli PAVElle ja LaPalle kauden ensimmäinen tapahtuma ulkokentällä ja talven jälkeen siirtyminen jalkapallohallista täysimittaiselle kentälle vaati taas totuttelua, mikä näkyi joukkueiden pelissä. Tasaisemman alun jälkeen PAVE meni voittoon toisen jakson viiden maalin myötä.

Avausjakson ainoa osuma syntyi, kun Petri Kalanti puski 1–0-maalin 24. minuutilla Jari Leinosen kulmapotkusta. Toisella jaksolla PAVE osui sitten viisi kertaa varttituntiin, kun Kalanti onnistui toistamiseen, Kari Huttunen kaksi kertaa ja Oskari Mustonen sekä Simo Roth kerran.

Ensin 56. minuutilla Kalanti sijoitti Rothin takaviistosyötön maaliin. Hetken päästä Huttunen jatkoi Kalannin kulmapotkun verkkoon ja vähän myöhemmin Mustonen maalasi maalinedustalta Rothin poikkisyötöstä. Sitten taas Huttunen laittoi Rothin laukauksen paluupallon maaliin ja 70. minuutilla Roth pääsi puolittaisesta läpiajostaan maalintekoon Aleksi Hartikaisen syötöstä.

PAVEn maalissa pelannut Eetu Lähderinne kirjasi ottelusta nollapelin.

Seuraavana lauantaina PAVE pelaa Kankaalla harjoitusottelun kuopiolaista LiPaa vastaan. LiPa pelaa PAVEn tavoin Nelosessa.

PAVE - LaPa-95 6-0 (1-0)